Αναζητώντας το κουμπί της ανόδου της Ανόρθωσης!

anorthosisΟ μέχρι στιγμής απολογισμός της Ανόρθωσης στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει σε Κύπρο και Ευρώπη, δεν κρίνεται ικανοποιητικός και ήδη έχει στοιχίσει μια πορεία εκτός συνόρων η οποία θα μπορούσε να φέρει οικονομικά και αγωνιστικά οφέλη. Ο πρόωρος αποκλεισμός από την αλβανική Λάτσι εξακολουθεί να στοιχειώνει τον Ρόνι Λέβι και τους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο προκειμένου μια σεζόν να μην χαρακτηριστεί χαμένη λίγο μετά την έναρξή της, τα θετικά αποτελέσματα απαιτούνται να έρθουν και μάλιστα άμεσα.

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ έρχεται σε ένα χρονικό σημείο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδανικό εάν συνοδευτεί από θετικό πρόσημο. Αν η Ανόρθωση καταφέρει να φτάσει στη δεύτερή της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, τότε θα σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω με παιχνίδια περισσότερα και θα προσεγγίσει τη συνέχεια με σαφώς μεγαλύτερη ψυχραιμία.

Ένα πλούσιο ρόστερ σε επιλογές και ποιότητα όπως το φετινό, μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα ωστόσο το ζητούμενο είναι η μετατροπή των ατομικών δυνατοτήτων σε ένα ομοιογενές και συμπαγές σύνολο. Παρά την περσινή πορεία η οποία έφερε την επιστροφή στα κύπελλα Ευρώπης μετά από μια πενταετία, αλλά και τον κόσμο πολύ κοντά στην ομάδα, η δυναμική φαίνεται να έχει… κρυφτεί καθώς οι τραυματισμοί και τα διάφορα απρόοπτα όπως οι τιμωρίες που κουβαλούσαν οι Ντουγκλάο και Κατσαράβα, έφεραν αναγκαστικούς περιορισμούς στις επιλογές του Ρόνι Λέβι.

Ποδοσφαιριστές όπως οι δύο προαναφερθένες, όπως επίσης οι Ράγιο, Ντούρις, Σίλντεφελντ, Πράνιτς, Λαβόρδε και Κάτσαρ, κουβαλούν παραστάσεις και ποιότητα οι οποίες δεν έχουν να ζηλέψουν από αντίπαλους που αγωνίζονται στις ίδιες θέσεις. Το αντίδοτο λέγεται τρίποντο και σε αυτό στοχεύει ο Ισραηλινός προπονητής ώστε και η ομάδα του να ανεβεί βαθμολογικά και ψυχολογικά, αλλά και να μετριάσει την κριτική που δέχεται.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.