Έτοιμος να καταγγείλει την Μπάρτσα είναι ο Νεϊμάρ!

neymar11Σε συζητήσεις με τους νομικούς του συμβούλους για το αν θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Νεϊμάρ.

Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ ο Βραζιλιάνος άσος είναι έτοιμος να προσφύγει στην FIFA διεκδικώντας από τους Καταλανούς το ποσό των 26 εκ. ευρώ, που αφορά το πριμ ανανέωσης του συμβολαίου του με την προηγούμενη ομάδα του.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη, τα χρήματα αυτά έπρεπε να είχε εισπράξει ο πατέρας του και μάνατζέρ του, μέχρι την 31η Ιουλίου, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Από την πλευρά τους οι «μπλαουγκράνα» υποστηρίζουν ότι το ποσό αυτό, που προβλεπόταν στο νέο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο παίκτης, δεν δόθηκε διότι ο Βραζιλιάνος πήρε μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως και να έχει, οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι καθόλου καλές.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η απειλή του Νεϊμάρ να σχετίζεται και με το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα καθυστερεί να διαβιβάσει ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής του παίκτη με αποτέλεσμα αυτός να μην μπορεί να αγωνιστεί ακόμα με την Παρί Σεν Ζερμέν.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.