Έστειλε μηνύματα η Πάφος, έχασε ευκαιρία για «άλμα»!

pafosΗ Πάφος δικαιωματικά νιώθει αδικημένη από το αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα, σε ένα παιχνίδι όπου έφτιαξε και δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες και δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο τέρμα. Έχασε έτσι σπουδαία ευκαιρία να πάρει τρίποντο και να κάνει άλμα στη βαθμολογία.

Η παφιακή ομάδα ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι ανταγωνιστική και απαιτητική κόντρα σε ομάδα που πρωταγωνιστεί και ο βαθμός της ισοπαλίας στο τέλος της ημέρας την αδικεί. Ο προπονητής Ζέλικο Κόπιτς που παρακολούθησε τον αγώνα από τα θεωρεία καθώς ήταν τιμωρημένος, ήταν συνέχεια με το τηλέφωνο στο χέρι και έδινε οδηγίες, ζώντας έτσι έντονα το παιχνίδι.

Η ισοπαλία αφήνει πικρία στην Πάφο, που παρά τις απουσίες έδειξε ότι δεν πτοείται και πως όλοι οι παίκτες παίζουν για την ομάδα και όχι για τον εαυτό τους.

Με τον έναν βαθμό που πήρε η Πάφος ανέβηκε στους 13 βαθμούς και δικαιούται να βλέπει τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία.
Τι άφησε το φινάλε του 2018 για τους 12 «μονομάχους»
Ακολουθούν δύο μεγάλα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΑΕΛ. Πάντως αν μέσα από τα επόμενα δύο παιχνίδια πάρει τουλάχιστον τρεις βαθμούς, ίσως μπορέσει και να κυνηγήσει το φετινό όνειρο που είναι μία θέση στην εξάδα.

Ο Κολομβιανός Αγκούλο σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός. Μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης αλλά και ως κλασικό δεκάρι. Ένας παίκτης με υψηλή τεχνική, αλλά απέναντι στον Απόλλωνα του έλειψε όμως το τέρμα. Η τεχνική ηγεσία ευελπιστεί στη συνέχεια να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος, βοηθώντας την Πάφο να ξεφύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.
tags: Πάφος FC

     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.