19 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ

KASTELLIOTIS.NET..  Άλλο ένα ελληνόφωνο site προγνωστικών, ανάμεσα στα τόσα εκατοντάδες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο; Δίχως να έχουμε να χωρίσουμε τίποτα (και γιατί άλλωστε αφού πρέπει πάντα να υπάρχει χώρος για τους άξιους) με κανένα από όλα αυτά τα sites (ορισμένα από τα οποία είναι πραγματικά αξιόλογα) είναι απαραίτητο να γυρίσουμε αρκετά χρόνια πίσω στην ιστορία, για να μαθαίνουν οι νεότεροι αλλά και για να θυμούνται οι παλαιότεροι..

Το Kastelliotis.net είναι το Πρώτο Ελληνόφωνο Betting  Advice Portal που έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο. Ήταν Φεβρουάριος του 2000 όταν έκανε δειλά τότε την εμφάνιση του απο τους κοινόχρηστους servers του geocities με όνομα «Πάμε ταμείο με τον Καστελλιώτη». Πολύ σύντομα (με οδηγό τις μεγάλες επιτυχίες του και με την από στόμα σε στόμα διαφήμιση) κατάφερε να γίνει «επιδημία» πολλαπλασιάζοντας τους φίλους του τόσο πολύ που το geocities δε μπορουσε πλεον να το φιλοξενήσει αφού κανενας κοινόχρηστος server δωρεάν φιλοξενίας δεν άντεχε το βάρος της επισκεψιμότητας του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί το τεράστιο κοινό του.

Το 2003 λοιπόν έκανε το αποφασιστικό άλμα αποκτώντας τον δικό του (dedicated) server, εξασφαλίζοντας τη παροχή έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης στους δεκάδες χιλιάδες φίλους του. Μέχρι το 2004 η αναγνώριση στις μετρήσεις επισκεψιμότητας δεν άργησε να φανεί, με την αγαπημένη μας διαδικτυακή γωνιά να σκαρφαλώνει στις κορυφαίες θέσεις του Ελληνικού internet, κατακτώντας ξεκάθαρα τη κορυφαία θέση στο είδος του και ξεπερνώντας ακόμη και διαδικτυακούς κολοσσούς (άσχετους με τα προγνωστικά στοιχήματος) που τύγχαιναν και εξακολουθούν να τυγχάνουν τεράστιας διαφημιστικής προβολής μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και όχι μόνο. Την ίδια ακριβώς στιγμή το Kastelliotis.net δεν είχε γνωρίσει τη παραμικρή διαφήμιση παρά μόνο αυτήν της από στόμα σε στόμα διαφήμισης όπως προαναφέραμε, που στη τελική είναι και η ουσιαστικότερη μορφή διαφήμισης. Να υπογραμμιστεί τέλος, πως μέσα σε αυτά τα 19 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας του εξακολουθεί να μη διαφημίζεται πουθενά (ή σπάνια και εξαιρετικά περιορισμένα) παρά να στηρίζεται στη δική ΣΑΣ διαφήμιση & μόνο ως αποτέλεσμα των επιτυχιών του αλλά και της καθημερινής συνέπειας του απέναντι ΣΑΣ.

Από τό 2000 μέχρι σήμερα έχει καλύψει με τα προγνωστικά του εκατοντάδες αθλητικές διοργανώσεις, παγκόσμια κύπελλα, ευρωπαϊκά, κυπελλικές διοργανώσεις και εθνικά πρωταθλήματα των περισσότερων χωρών του πλανήτη. Η ενημέρωση του είναι αδιάλειπτη και καθημερινή με συνέπεια και σοβαρότητα αξιοζήλευτη.

Όσο για τις επιτυχίες μας.. θα μπορούσαμε άνετα να περιαυτολογήσουμε ή να κομπάσουμε αλλαζονικά.. αλλά αυτά τα αφήνουμε σε όλους όσους (οι οποίοι δυστυχώς είναι πάρα πολλοί στο τόπο μας) εκθειάζουν το.. ΤΙΠΟΤΑ. Μας αρκεί που ΕΣΕΙΣ γνωρίζεται από πρώτο χέρι ποιοι είμαστε και ποια είναι τα επιτεύγματα μας. Όσοι τυγχάνει και δεν μας γνωρίζουν ακόμα, μία ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ θα τους κάνει σίγουρα φανατικούς φίλους της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς μας. Πόσο κοστίζει; Μόλις 15 ευρώ.. και θα πιάσουν τόπο και με το παραπάνω!

Επί 12 συναπτά έτη το περιεχόμενο μας ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ τιμώντας με αυτό το τρόπο την αγάπη και την εμπιστοσύνη των δεκάδων χιλιάδων φίλων μας, στη στήριξη των οποίων – ΚΑΙ ΜΟΝΟ – χρωστάμε το ΘΡΥΛΙΚΟ ΟΝΟΜΑ (brand name) μας και τη συνέχεια μας στο χρόνο και τους ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς για αυτό.

Τον Οκτώβριο του 2012 υποχρεωθήκαμε να κάνουμε το Kastelliotis.net ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ με την οικονομικότερη συνδρομή όμως (μία έρευνα αγοράς θα σας πείσει αμέσως) και σε συνδυασμό μάλιστα με επιπλέον τακτικότατες φιλικές προσφορές που ρίχουν ακόμα περισσότερο το ήδη ελάχιστο κόστος του. Αυτό που κάνουμε/παρέχουμε εδώ – πέρα από την αρκετά τακτή ταμειακή συνέπεια μας – πάνω απ’όλα είναι μεράκι δίχως την πρόθεση πλουτισμού.. και αυτό μπορείτε πολύ απλά με μεστά και ξεκάθαρα λόγια να το διαπιστώστε και μόνοι σας διαβάζοντας αυτό! Όσοι φίλοι ωστόσο ενδιαφέρονται να ενημερωθούν αναλυτικά για όλο το χρονικό που προηγήθηκε πριν υποχρεωθούμε να κάνουμε το Kastelliotis.net ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ας πατήσουν εδώ όπου τα εξηγούμε όλα χαρτί και καλαμάρι!

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ

Μοναδική περίοδος που σίγασε για λίγο το Kastelliotis.net, μέσα στα 19 χρόνια αδιάλλειπτης λειτουργίας του, ήταν το δίμηνο Απρίλιος-Μάϊος του 2007, τότε που κάποια.. λαμόγια το στοχοποίησαν με ξεκάθαρο στόχο να το «βγάλουν» από τη «μέση», αφού ήταν (και είναι) το κορυφαίο στο είδος του με δεκάδες χιλιάδες φίλους (και πανελλαδική αναγνωρισιμότητα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων) και αποτελούσε προφανέστατα το μέγιστο εμπόδιο στα σχέδια τους να μπουν ανενόχλητοι (μιας και θα είχε φύγει το κορυφαίο site από τη μέση) στο χώρο του betting advice. Επειδή λοιπόν ήταν τόσο «λίγοι» να το ξεπεράσουν καθαρά και αντρίκια με τα προγνωστικά τους, το έκαναν άνανδρα. Τι έκαναν; Μια σειρά από επαναλαμβανόμενες.. «ανώνυμες» τηλεφωνικές καταγγελίες για «δήθεν» διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος, για αδήλωτα έσοδα και άλλες άθλιες συκοφαντίες. Το θέμα ως ήταν φυσικό πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης. Μέχρι να εκθοθεί τελεσίδικη απόφαση πήρε περίπου 5 χρόνια, διάστημα στο οποίο υποβληθήκαμε αναγκαστικά σε δικαστικά έξοδα και ψυχοσωματική ταλαιπωρία προκειμένου να αποδείξουμε τι; Ο Ελέφαντας δεν πετάει αγαπητοί φίλοι!  Οι.. «ανώνυμες» τηλεφωνικές καταγγελίες έπεσαν ακέραιες στο κενό ύστερα και από τις ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  (οι οποίες και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε).  Όπως αντιλαμβάνεστε τα πάντα ήταν ψευδέστατα, ανυπόστατα και σαφέστατα στοχευμένα για την διαπόμπευση και επαγγελματική εξόντωση μας! Δεν αποτελούσαν τίποτα περισσότερο από βρωμερή λάσπη στον ανεμιστήρα.. όπως αυτή που κουβαλάνε στη ψυχή τους αυτοί που μας την πέταξαν τόσο χυδαία και άνανδρα προκειμένου να μας εξοντώσουν/βγάλουν από τη μέση, όπως κάνουν πάντα άλλωστε σε όσους έχουν αξία, μεράκι και δύναμη ψυχής ώστε να μην τους αφήσουν να πάρουν το κομμάτι της πίτας που τους αναλογεί δικαιωματικά δεδομένου του έργου τους! Ενημερώνουμε λοιπόν τα σιχαμερά αυτά υποκείμενα πως πλέον έχουν γνώση οι φύλακες για το ανέντιμο τρόπο που ενεργούν και δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση ανοχής απέναντι τους. Εάν ξαναεπιχειρήσουν/στήσουν οποιαδήποτε αλητεία/μηχανή εναντίον μαςΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ η βαλίτσα θα πάει πολύ-πολύ μακριά! Που θα πει πως δεν θα τους ξαναχαριστούμε! Αφού μάθουμε πια ποιοι είναι οι αυτοί οι.. «ανώνυμοι» καταγγέλοντες θα τους  ξεμπροστιάσουμε ΔΗΜΟΣΙΩΣ και ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΥΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ να δώσουν λόγο  στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Κι επειδή είμαστε πιο γενναιόψυχοι από αυτούς, θα τους ευχηθούμε και καλή δύναμη γιατί θα την χρειαστούν!

Κλείνοντας τους.. αφιερώνουμε ένα δίστιχο από τη ποιητική συλλογή «Το κορμί και το σαράκι» του Ντίνου Χριστιανόπουλου

«Και τι δε κάνατε για να με θάψετε..

όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος!»

..και όλοι ξέρουμε πάρα πολύ καλά πόσο πιο δυνατά ριζώνει ένας σπόρος όσο βαθύτερα τον θάψεις! ..γιατί δεν έχει σημασία το πόσες φορές θα πέσεις και το πόσο θα μείνεις κάτω. Σημασία έχει να ξανασηκωθείς.. γιατί όταν ξανασηκωθείς θα είσαι πιο δυνατός και τίποτα δε θα σε σταματάει!

Ο καθένας δίνει καθημερινά τη δική του μάχη. Υγεία και δύναμη σε όλους!

Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.