Φεύγει από τη Ντόρτμουντ ο Σωκράτης!

sokratis1Γράφεται… κατά κόρον το τελευταίο διάστημα ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα αποχωρήσει από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ το καλοκαίρι. Άποψη με την οποία «συμφωνεί» και το ρεπορτάζ του «Kicker»…

Σημερινό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού κάνει λόγο για πληροφορίες που θέλουν τον 29χρονο αμυντικό να έχει πάρει απόφαση μην επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους Βεστφαλούς, αλλά αντιθέτως να αποχωρήσει άμεσα!

Σύμφωνα, πάντως, με δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Μπορούσια, Μίχαελ Τσορκ, καμία ομάδα δεν έχει πλησιάσει ακόμα επίσημα τη Ντόρτμουντ για τον Παπασταθόπουλο, αλλά αυτό μπορεί σύντομα να αλλάξει…

Σημειώνεται, επίσης στο ίδιο ρεπορτάζ ότι, για τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλία και Αγγλία μεριά, με την Άρσεναλ να έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνει τον Παπασταθόπουλο δικό της. Προκειμένου να καλύψει το μεγάλο κενό στην άμυνά της, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Λοράν Κοσιελνί.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.