Τα βρήκε και με Κονέ η ΑΕΚ!

koneΜετά την επέκταση συμβολαίου στον Βασίλη Μπάρκα, η ΑΕΚ προχωρά και τις υπόλοιπες υποθέσεις της. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ήδη υπάρχει συμφωνία με τον Παναγιώτη Κονέ για την παραμονή του στην ομάδα, αλλά εκκρεμεί να επιτευχθεί το deal και με την Ουντινέζε.

Στις επαφές με την ιταλική ομάδα δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα, καθώς δεν υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή και θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του που προβλέπει περίπου 700.000 ευρώ και ολοκληρώνεται το 2019. Αναμφίβολα οι 700,000 ευρώ είναι ένα ψηλό ποσό ακόμη και για τις ομάδες της Ιταλίας.

Ο 30χρονος άσος από τη δική του πλευρά θα πιέσει την Ουντινέζε για να διευθετηθεί το ταχύτερο δυνατό το συγκεκριμένο ζήτημα, μιας και οι «ζέβρες» δεν δείχνουν ιδιαίτερη… σπουδή στα θέματα των αρκετών δανεικών παικτών που έχουν. Άλλωστε μόλις χθες ανακοίνωσαν την πρόσληψη του νέου τους προπονητή, του Ισπανού Χούλιο Βελάθκεθ.

     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.