Στον «Αρχάγγελο» το μυαλό τους στη Νέα Σαλαμίνα!

apoelΣίγουρα το μυαλό όλων των φίλων του ΑΠΟΕΛ είναι στο πρωτάθλημα, την απώλεια της πρώτης θέσης αλλά και το παιχνίδι με τον Απόλλων. Ένα παιχνίδι καθοριστικό για τη συνέχεια και στο οποίο ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίσει, όμως πριν απ’ αυτό υπάρχει και ο επαναληπτικός κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα.

Για τις επόμενες 48 ώρες ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κοιτάξει τη Νέα Σαλαμίνα και το κύπελλο

Το θέμα πρόκριση έχει ξεκαθαρίσει μιας και το εκτός έδρας 3-0 δεν ανατρέπεται. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Δώνης θα προχωρήσει σε εκτενέστατο rotation. Μας έχει συνηθίσει στο κύπελλο να πραγματοποιεί 8-10 αλλαγές σε σχέση με τους αγώνες πρωταθλήματος και αναμένεται πως και πάλι αυτό θα συμβεί.

Από την άλλη το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα είναι ευκαιρία ώστε να καθαρίσει το μυαλό όλων. Είναι ένα παιχνίδι που δεν θα έχει τις υψηλές εντάσεις και σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι καθοριστικό, καθώς το να δεχτεί ο ΑΠΟΕΛ 4 τέρματα απ’ τη Νέα Σαλαμίνα είναι μάλλον ουτοπικό. Έτσι όλοι στον «Αρχάγγελο» έχουν την ευκαιρία να καθαρίσουν το μυαλό απ’ τα πολλά και συνεχόμενα ντέρμπι.

Πρέπει παράλληλα να δουν με ηρεμία τη συνέχεια. Πανικός δεν χρειάζεται και δεν προσφέρει κάτι. Αντίθετα αυτό που χρειάζεται είναι η ηρεμία και το καθαρό μυαλό. Στον «Αρχάγγελο» οφείλουν να δουν σήμερα και αύριο τη Νέα Σαλαμίνα, και απ’ τη στιγμή που θα τελειώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε θα ξεκινήσει η επιχείρηση διπλό στη Λεμεσό.


     
Copyright © 2000-2018, KASTELLIOTIS.NET 18 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.