Στοίχημα ταμειακό

Στην ιστοσελίδα μας κάθε φορά που αναφερόμαστε στο στοίχημα μιλάμε πάντα για σίγουρα προγνωστικά στο στοίχημα. Δηλαδή για στοίχημα ταμειακό. Όπως όλοι καταλαβαίνετε όταν λέμε στοίχημα ταμειακό σημαίνει ότι παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι για να πάτε στο ταμείο. Όσοι παρακολουθείτε την εταιρεία μας ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι όντως σας πάμε ταμείο. Όσο λίγα και να είναι τα χρήματα που παίζεται σε μας θα βγείτε κερδισμένοι. Όταν Αναφερόμαστε στο ταμειακό στοίχημα δεν εννοούμε προφανώς ότι σώνει και καλά σε κάθε παιχνίδι κερδίζεται και πηγαίνετε ταμείο. Αυτό που εννοούμε είναι ότι σε συστηματική βάση και σε πολύ τακτική συχνότητα κερδίζετε. Και επειδή οι νίκες είναι πολύ περισσότερες από τις αποτυχίες είστε πολύ κερδισμένοι. Δηλαδή όχι μόνο δεν είστε αυτό που λέμε  «ίσα βάρκα ίσα νερά» αλλά παίρνετε αρκετά χρήματα πάνω από τα χρήματα που βάλατε.

Ταμειακό στοίχημα στο μπετό

Ας πάρουμε για παράδειγμα τις δύο τελευταίες περιπτώσεις και να εξετάσουμε ταμειακό στοίχημα στο μπετό. Στις 13 Φεβρουαρίου κάναμε επιτυχή πρόβλεψη με το σημείο 2 για τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Η απόδοση ήταν 1.35 το ίδιο συνέβη και την αμέσως επόμενη μέρα στον αγώνα της Ρεάλ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Πάλι κάναμε επιτυχή πρόβλεψη. Αυτό σημαίνει ότι ένας συντηρητικός παίκτης του στοιχήματος απλά ακολουθώντας τη μία και μοναδική πρόβλεψή μας πήγε ταμείο. Τόσο στις 13 όσο και τις 14 Φεβρουαρίου. Δεν χρειάζεται να αφιερώνετε το πολύτιμο χρόνο σας για να ψάχνετε για να βρίσκετε τις μοναδικές και σπάνιες ευκαιρίες στο στοίχημα. Το χρόνο αυτό τον αφιερώνει η έμπειρη ομάδα μας. Εσείς απλά αποφασίζετε εάν θέλετε να παίξετε συντηρητικά η να παίζετε με μεγαλύτερο ρίσκο. Όποιος και να είναι ο τύπος του παιξίματος σας στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε τη στήλη που σας ταιριάζει. Εάν για παράδειγμα είστε συντηρητικός παίκτης τότε η στήλη που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας είναι το μπετό. Εάν αντίθετα είστε ριψοκίνδυνος παίκτης τότε ενδεχομένως η στήλη του η οποία ταιριάζει στο δικό σας τρόπο παιχνιδιού είναι ο θησαυρός.

Τι απομακρύνει τον παίκτη από το ταμειακό στοίχημα

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους παίκτες του στοιχήματος να φέρουν πολύ χρόνο και πολύ κόπο ώστε να πετύχουν τα προγνωστικά. Δυστυχώς όμως το 90% των παικτών είναι χαμένο ή είναι λίγο κάτω από τα λεφτά του. Λίγοι είναι εκείνοι οι οποίοι βγάζουν έστω και το ελάχιστο μικρό κέρδος. Το ερώτημα είναι ποια είναι εκείνη η παράμετρος η οποία απομακρύνει τους παίκτες από το ταμείο. Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα έχει δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος αφορά τους παίκτες που εμπιστεύονται την εταιρεία μας και έχουμε κάνει συνδρομή και ακολουθούν τις προβλέψεις μας. Το δεύτερο σκέλος αναφέρεται γενικά σε όλους τους παίκτες του στοιχήματος.

Πώς να πάτε ταμείο

Όσοι μας εμπιστεύεστε και ακολουθείτε τις προβλέψεις μας δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά πράγματα για να πάτε ταμείο. Απλά θα παίζετε κάθε μέρα την πρόβλεψη που βλέπετε στη στήλη που έχετε επιλέξει και πλέον το στοίχημα που παίζετε είναι ταμειακό. Δεν μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα πήγαινα τακτικά ταμείο. Όσοι μας ακολουθείτε πιστά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα πολλαπλασιάσουν τα χρήματά σας. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να παίζετε κάθε μέρα την πρότασή μας. Δεν θα πρέπει να κάνετε παρεκκλίσεις ούτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Καλό είναι να μην παρασύρεστε από τις επιτυχίες σας και ευχές να παίζετε περισσότερα χρήματα. Αλλά ούτε και να απογοητεύεστε από τις αποτυχίες σας και  αυτό θα σας οδηγεί σε απομάκρυνση από το στοίχημα. Εάν τηρείτε κάθε μέρα την υπόσχεσή σας και μπαίνετε βλέπετε την πρόβλεψή μας και παίζετε ανάλογα τα προγνωστικά του στοιχήματος τότε είναι βέβαιο ότι στο τέλος του μήνα ή του διμήνου του τριμήνου θα είστε κατά πολύ κερδισμένος. Εμείς σας πάμε ταμείο.

Ταμειακό στοίχημα με τη στήλη του αέρα

Ας εξειδικεύσουμε τα παραπάνω εστιάζοντας στη στήλη του αέρα. Οι επιτυχημένες προβλέψεις ήταν 22 σε αντίθεση με τις αποτυχημένες προβλέψεις που ήταν μόνο 11. Οποιοσδήποτε έχει έστω και μικρή σχέση με το στοίχημα καταλαβαίνει ότι με αυτό το πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχιών είναι δεδομένο το υψηλό κέρδος του παίκτη. Και το σημαντικότερο όλων είναι ότι λαμβάνετε τις προβλέψεις απλά στον υπολογιστή σας χωρίς να ψαξετε καθόλου. Με μία πολύ μικρή μηνιαία συνδρομή της τάξης των 15 ευρώ Θα λαμβάνετε τις τόσο επιτυχημένες προβλέψεις μας κάθε ημέρα. Εάν θέλετε να χτίσετε σε μία πιο σταθερή βάση τότε μπορείτε να επιλέξετε την τρίμηνη συνδρομή η οποία θα σας κοστίσει μόνο 30 ευρώ. Κανονικά η τρίμηνη συνδρομή θα κοστίζει 45 ευρώ. Κανονικά η τρίμηνη συνδρομή θα κοστίζει 45 ευρώ αλλά λόγω του τριμήνου έχετε έκπτωση. Βέβαια είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι Αργά ή γρήγορα θα πάτε στην εξάμηνη συνδρομή η οποία κοστίζει μόλις 60 ευρώ ή και στην ετήσια συνδρομή η οποία κοστίζει 120 ευρώ. Ουσιαστικά δηλαδή μόνο με 10 ευρώ το μήνα έχετε τη δυνατότητα να είστε μονίμως κερδισμένοι. Μόνο με 10 ευρώ το μήνα μπορείτε να ξέρετε ότι σίγουρα στο τέλος του μήνα το ισοζύγιο θα είναι κατά πολύ θετικό. Όχι μόνο δεν θα ανήκετε στο 90% των παικτών που βγαίνουν Χαμένοι αλλά επιπλέον θα αυξάνεται σε συστηματική βάση τα χρήματά σας.

Ταμειακό στοίχημα με τη στήλη της φωτιάς

Όπως πιθανότατα έχετε διαβάσει στην κεντρική μας σελίδα οι δυάδες είναι γνήσια υποσύνολο των τριάδων. Συνεπώς το ίδιο ποσοστό επιτυχίας που είχαμε στη στήλη του αέρα εφαρμόζεται και στη στήλη της φωτιάς. Κοιτάζοντας τώρα της στήλη της φωτιάς για τον τελευταίο μήνα βλέπουμε ότι είχαμε 18 επιτυχημένες προβλέψεις και μόνο 12 αποτυχημένες προβλέψεις. Αυτό σημαίνει ότι εσείς που επιλέγετε τη στήλη της φωτιάς είστε κερδισμένοι όπως και αυτοί που επιλέγουν τη στήλη του αέρα. Μπορείτε να μιλάτε για σίγουρο στοίχημα και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα χρήματα που επενδύονται στο στοίχημα θα αυξάνονται μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα και μήνα με το μήνα.

Σίγουρο μεροκάματο από το στοίχημα

Όσοι καταφέρατε να διαβάσετε το άρθρο μας μέχρι και εδώ είδη πρέπει να έχετε πειστεί ότι μαζί μας θα έχετε σταθερό κέρδος. Δηλαδή μιλάμε κράτησαν μεροκάματο. Ουσιαστικά είμαστε σε θέση να μιλάμε για σίγουρα μεροκάματα από το στοίχημα. Εδώ βέβαια έχουμε ένα οξύμωρο σχήμα διότι δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για μεροκάματο στη βάση ενός τυχερού παιχνιδιού. Καταλαβαίνουμε το άτοπο της φράσης αλλά δεν μπορούμε να αποφύγουμε και τη λαϊκή έκφραση του απλού παίκτη που θέλει να αυξήσει έστω και λίγο το μηνιαίο του εισόδημα. Ο απλός παίκτης αυτό που θέλει είναι ένα μικρό εισοδηματάκι από το στοίχημα. Αυτό το μικρό εισόδημα θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε και μεροκάματο. Στο blog μας μπορείτε να βρείτε ένα άρθρο το οποίο είναι αφιερωμένο στο σίγουρο μεροκάματο από το στοίχημα. Σας συνιστούμε να το διαβάσετε για να καταλάβετε το πόσο δυνατή είναι η ομάδα μας και το πόσο μεγάλο είναι το όφελος το οποίο μπορεί να σας προσφέρει.

Προγνωστικά στοίχημα

Κλείνοντας αυτό το άρθρο για το ταμειακό στοίχημα οφείλουμε να πούμε κάποια πράγματα πάνω σε προγνωστικά στο στοίχημα. Τα προγνωστικά του στοιχήματος που ανακοινώνουμε κάθε μέρα δημιουργούνται αποκλειστικά και μόνο από την ομάδα μας. Τα τελευταία 18 χρόνια μας ξέρετε μας δοκιμάσατε και είστε σίγουροι για τα προγνωστικά στο στοίχημα που παίρνετε από μας. Αυτά τα 18 χρόνια η ομάδα μας απέκτησε πολύ μεγάλη εμπειρία και πλέον είναι σε θέση να δίνει προγνωστικά για το στοίχημα με πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Πλέον ανήκουμε στους ειδικούς που μπορούν να μιλήσουν και να προβλέψουν με μεγάλη ακρίβεια. Όταν αναφερόμαστε στο θέμα προγνωστικά στοίχημα πρέπει να ξέρετε πώς ζυγίζουμε την κάθε λέξη μας. Τα προγνωστικά στο στοίχημα είναι το χόμπι μας η δουλειά μας η αγάπη μας και θα τολμούσαμε να πούμε ότι είναι και όλη η ζωή μας. Αγαπάμε τα προγνωστικά στο στοίχημα και έχουμε μάθει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται να είναι πάντα κερδισμένοι. Όσοι είστε ήδη συνδρομητές μας καταλαβαίνετε και έχετε ήδη επιβεβαιώσει την ορθότητα των προβλέψεων μας. Όσοι δεν μας ξέρετε δεν έχετε παρά να μπείτε στην κεντρική μας σελίδα για να μάθετε περισσότερα πάντα στο θέμα προγνωστικά στοίχημα.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.