Σίγουρο μεροκάματο από το στοίχημα

Ας δούμε τώρα πως θα αποκτήσετε σίγουρο μεροκάματο από το στοίχημα. Πριν ξεκινήσουμε βέβαια οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ο όρος μεροκάματο από το στοίχημα δεν στέκει. Διότι ο όρος σίγουρο μεροκάματο αναφέρεται σε μία πολύ συγκεκριμένη εργασία με πολύ συγκεκριμένη αμοιβή. Αντίθετα όταν έχουμε να κάνουμε με το στοίχημα τότε ο παίκτης ήταν κερδίζει είτε χάνει το κεφάλαιο του. Επειδή όμως στην καθομιλουμένη χρησιμοποιείται πολύ ο όρος μεροκάματο από το στοίχημα και είναι πολλοί οι παίκτες που αναζητούν σίγουρο μεροκάματο Από το στοίχημα αποφασίσαμε να δώσουμε αυτόν τον τίτλο στο άρθρο μας.

Πώς να αποκτήσετε σίγουρο μεροκάματο από το στοίχημα

Εάν κάνετε μία αναζήτηση στο διαδίκτυο ψάχνοντας για σίγουρο μεροκάματο από το στοίχημα τότε θα βρείτε πολλές επιλογές οι οποίες στηρίζονται πάντα στην ίδια βασική αρχή. Το κεντρικό νόημα όλων αυτών των αλγορίθμων είναι ότι κάθε φορά που χάνει κάποιος προσθέτει τα χαμένα στο επόμενο ποντάρισμα. Αυτή η μέθοδος η σε γενικές γραμμές ονομάζεται σίγουρο μεροκάματο από το στοίχημα. Κάποιοι άλλοι το αποκαλούν άρμεγμα. Για να δώσουμε ένα παράδειγμα ας υποθέσουμε ότι ποντάρουμε 10 ευρώ σε κάποιο αποτέλεσμα. Εάν κερδίσουμε τότε όλα καλά παίρνουμε τα χρήματά μας προσαυξημένα κατά το κέρδος. Εάν όμως χάσουμε τότε στο επόμενο ποντάρισμα θα πρέπει να βάλουμε περισσότερα χρήματα ώστε εάν κερδίσουμε στο επόμενο ποντάρισμα να ρεφάρουμε. Δηλαδή να πάρουμε πίσω και τα χρήματα που χάσαμε στο προηγούμενο ποντάρισμα. Αυτή η μέθοδος με μία πρώτη ματιά δείχνει σίγουρη. Ο λόγος που αυτή η μέθοδος για το σίγουρο ποντάρισμα στο στοίχημα φαίνεται να είναι εγγυημένη είναι διότι με μία πρώτη ματιά ο παίκτης καταλαβαίνει ότι σύντομα θα πάρει τα χρήματά του πίσω.

Αλγόριθμος για το σίγουρο μεροκάματο στο στοίχημα

Εάν ανατρέξουμε στα μαθηματικά και στη θεωρία πιθανοτήτων τότε υπάρχει η απόδειξη ότι ο παραπάνω αλγόριθμος με μαθηματική ακρίβεια δεν μας οδηγεί κέρδος.  Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα. Ας αφήσουμε στην άκρη τις μαθηματικές εξηγήσεις και ας δώσουμε την απάντηση με την απλή λογική. Και η απάντηση έρχεται από το εξής. Η επιδίωξη του σίγουρου στοιχήματος μέσα από διαρκώς αυξανόμενο ποντάρισμα με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί σε απώλεια κερδών. Ο πυρήνας αυτής της λογικής λέει ότι όσες συνεχόμενες φορές και να χάσω εφόσον την τελευταία φορά θα κερδίσω τότε θα ρεφάρω και θα πάρω πίσω όλα τα χαμένα. Δηλαδή την πρώτη φορά χάνω μία μονάδα. Τη δεύτερη φορά πόνταρα δυο στοιχηματικές  μονάδες ώστε να πάρω πίσω και την μονάδα που έχασα την πρώτη φορά. Την επόμενη φορά ποντάρω 6 μονάδες ώστε αν κερδίσω να πάρω πίσω και τις μονάδες που έχασε την πρώτη και τη δεύτερη φορά. Αυτή η λογική βέβαια είναι πάρα πολύ απλοποιημένη διότι έχουμε αφήσει εντελώς έξω τις πιθανότητες του στοιχήματος. Η θεωρία των πιθανοτήτων έρχεται να μας απορρίψει το σίγουρο κέρδος στο στοίχημα βάσειτου παραπάνω αλγόριθμου. Διότι εάν εφαρμόσουμε τον αλγόριθμο αυτόν πάντα θα υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστεί μία ακολουθία χαμένων πονταρισμάτων αρκετά μεγάλη ώστε να μην μπορούμε να ποντάρουμε άλλο. Το μέγεθος του ποσού πονταρίσματος αυξάνει αρκετά γρήγορα σε συνάρτηση με το πλήθος πονταρισμάτων. Η πιθανότητα να χάσουμε 10 συνεχόμενες φορές δεν είναι καθόλου μα καθόλου αμελητέα ούτε απειροελάχιστη. Εάν όμως ένας μέσος παίκτης χάσει 10 συνεχόμενες φορές τότε είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει να ποντάρει για την ενδέκατη διότι το ποσό που θα πρέπει να ποντάρει θα είναι αρκετά μεγάλο.

Σίγουρο κέρδος από τα τυχερά παιχνίδια

Το συμπέρασμα από την παραπάνω ανάλυση που κάναμε είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση με κάποιο μαθηματικό αλγόριθμο να έχουμε σίγουρο κέρδος μέσα από κάποια τυχερά παιχνίδια. Όταν παίζουμε στοίχημα παίζουμε για να απολαύσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε. Όμως δεν υπάρχει  μαθηματικός τρόπος που να μας οδηγεί σε σίγουρο κέρδος στο στοίχημα. Όπως επίσης δεν υπάρχει μαθηματικός αλγόριθμος που να μας οδηγήσει σίγουρο κέρδος από κανενός είδους τυχερό παιχνίδι. Σε όλων των ειδών τα τυχερά παιχνίδια ή τα στοιχηματικά παιχνίδια πάντα ένα μεγάλο ποσοστό του κέρδους πάει στον διοργανωτή του παιχνιδιού. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο ΟΠΑΠ ή το καζίνο ή ο διοργανωτής του παιχνιδιού γενικότερα κερδίζει πάντα. Εάν επιδιώκετε τέτοιου είδους σίγουρο κέρδος στο στοίχημα τότε δεν βρίσκεστε στη σωστή ιστοσελίδα. Από εμάς δεν θα βρείτε τέτοιες λογικές ούτε τέτοιες συμβουλές. Εμείς το μόνο που θα σας πούμε είναι αυτό που ξέρουμε να κάνουμε πάρα πολύ καλά. Και αυτό που ξέρουμε να κάνουμε πάρα πολύ καλά είναι οι προβλέψεις του στοιχήματος.

Σίγουρο Στοίχημα ΟΠΑΠ

Ας αφήσουμε τώρα στην άκρη το σύνολο των τυχερών παιχνιδιών και ας εστιάσουμε το σίγουρο στοίχημα ΟΠΑΠ. Η δική μας εταιρεία το μόνο που μπορεί να σας προτείνει για να σας οδηγήσει σε σίγουρο στοίχημα ΟΠΑΠ είναι οι συμβουλές και οι προβλέψεις των αποτελεσμάτων των αγώνων. Εάν ακολουθείτε τις οδηγίες που θα βρείτε σε αυτό το site τότε η προϊστορία έχει δείξει ότι μπορείτε να υπολογίζετε σε σίγουρο στοίχημα ΟΠΑΠ. Μέσα από τα 18 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας είμαστε πλέον βέβαιοι ότι εάν ακολουθήσετε τις προβλέψεις μας για ικανό χρονικό διάστημα τότε θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι. Εάν ακολουθήσετε τις προβλέψεις μας τότε θα πάτε ταμείο για σίγουρο στοίχημα ΟΠΑΠ. Εμεί σας πάμε ταμείο. Δεν υπάρχει κάτι κρυφό σε αυτή την ιστορία. Δεν υπάρχουν μυστικά. Υπάρχει μόνο πολύ μεγάλη εμπειρία Και πάρα πολύ δουλειά που κρύβεται πίσω από τα προγνωστικά τα οποία βγάζουμε στον αέρα. Η ομάδα μας δουλεύει συνεχώς ώστε να σας εγγυηθεί σίγουρο στοίχημα στον ΟΠΑΠ. Εάν ανατρέξετε στο ιστορικό των προβλέψεων μας θα δείτε πέρα από τις πολύ μεγάλες επιτυχίες μας ότι το ισοζύγιο είναι πολύ πάνω από θετικό. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι όποιος ακολουθεί τις προβλέψεις μας συνήθως κερδίζει. Κατά μέσο όρο οι επιτυχημένες προβλέψεις είναι πολύ περισσότερες από τις αποτυχημένες προβλέψεις. Και πλέον αυτό σημαίνει ότι εάν πάρουμε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αρκετών δεκάδων ημερών τότε στο τέλος του χρονικού διαστήματος θα είστε κερδισμένοι. Αυτό εννοούμε όταν λέμε σίγουρο κέρδος στο στοίχημα. Ακριβώς αυτό εννοούμε όταν μιλάμε για σίγουρο στοίχημα ΟΠΑΠ.

Σίγουρο μεροκάματο από το στοίχημα

Τώρα που εξηγήσαμε τι σημαίνει σίγουρο κέρδος στο στοίχημα μπορούμε να μιλήσουμε και για κάτι ακόμα καλύτερο. Πλέον είμαστε σε θέση να αναφέρουμε και να εξηγήσουμε τι θα μπορούσε να σημαίνει το σίγουρο μεροκάματο από το στοίχημα. Όσοι ακολουθούν τις προβλέψεις μας και παίζουν μεθοδικά και συστηματικά μπορούν να ξέρουν ότι στο τέλος του μήνα τους περιμένει σίγουρο μεροκάματο από το στοίχημα. Το ισοζύγιο στο τέλος του μήνα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι θετικό. Σε ετήσια βάση Είναι 100% σίγουρο ότι θα πάρετε πίσω όλα τα χρήματα που ποντάρετε αυξημένα κατά πολύ. Εάν εξετάσουμε το κέρδος σε μηνιαία βάση τότε στους περισσότερους από τους μήνες του χρόνου θα έχετε πολλαπλασιάσει τα χρήματά σας. Και στους ελάχιστους μήνες στους οποίους το ισοζύγιο θα αθλητικό ή απώλεια θα είναι πολύ μικρή και θα έχει υπερκαλυφθεί από το κέρδος των υπόλοιπων μηνών. Εάν εξετάσουμε το ζήτημα σε ημερήσια βάση τότε αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι στις περισσότερες ημέρες οι προβλέψεις μας είναι θετικές. Συνεπώς όποιος ακολουθεί λεπτομερώς και επακριβώς τις οδηγίες μας είναι βέβαιο ότι θα έχει σίγουρο μεροκάματο από το στοίχημα.
σίγουρο μεροκάματο από το στοίχημα

Άχαστα προγνωστικά στοιχήματος

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας και να απολαμβάνετε και εσείς άχαστα προγνωστικά στοιχήματος. Το καλύτερο σύστημα στοιχήματος είναι να ακολουθείτε τους νικητές. Το σίγουρο σύστημα για στοίχημα είναι να γνωρίζετε ότι τα αποτελέσματα που προβλέπουμε τις περισσότερες φορές σας πάνε ταμείο.

Κάντε την εγγραφή σας

Εάν διαβάζοντας τα παραπάνω άρθρο έχετε καταλάβει τι εννοούμε με τον όρο σίγουρο στοίχημα τότε δεν έχετε παρά να κάνετε την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας. Εάν δεν έχετε πειστεί ακόμα για τη σιγουριά των προβλέψεών μας τότε δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στις προηγούμενες προβλέψεις μας και να διαπιστώσετε οι ίδιοι ιδίοις όμμασι την ορθότητα των προβλέψεων μας. Τα μαθηματικά είναι πάντα αλάνθαστα. Το ίδιο αλάνθαστη είναι και η μελέτη της ιστορίας των επιτυχημένων προβλέψεών μας. Εάν εξετάσετε τις προβλέψεις μας σε χρονικό διάστημα κάποιων μηνών ή κάποιων ετών τότε θα διαπιστώσετε ότι το συνολικό ποσό πονταρίσματος πολλαπλασιάζεται. Επίσης αν ανατρέξετε στις προηγούμενες προβλέψεις μας θα διαπιστώσετε και κάποιες πολύ μεγάλες επιτυχίες τις οποίες έχει ιστοσελίδα μας. Εάν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς αυτά τα κέρδη τότε δεν έχετε παρά να κάνετε την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας. Θέλουμε να κερδίσετε και εσείς. Θέλουμε και εσάς συμμέτοχους στην επιτυχία και στα κέρδη.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.