Ρεάλ Μαδρίτης: Σφήνα για Γκριζμάν!

griezmanΟι χαμηλές πτήσεις του Γκάρεθ Μπέιλ αλλά και του Καρίμ Μπενζεμά, έχει φέρει προβληματισμό στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα στοχεύσει σε ποιοτική ενίσχυση στη γραμμή κρούσης κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Το ενδιαφέρον των «γκαλάκτικος» για τον Χάρι Κέιν της Τότεναμ και τον Νεϊμάρ της Παρί είναι δεδομένο ωστόσο οι δυσκολίες που παρουσιάζονται, τους αναγκάζει να ψάξουν για σχέδιο βήτα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα goal.com, η ομάδα της Μαδρίτης δεν κοιτάει πολύ μακριά και κατ’ ακρίβειαν ρίχνει ματιές στο γειτονίκο στρατόπεδο της συμπολίτισσας Ατλέτικο, εκεί όπου το αστέρι του Αντουάν Γκριζμάν, λάμπει. Αναφορά της ιστοσελίδας diariogol.com κάνει λόγο για… προθυμία του Φλορεντίνο Πέρεθ να καταβάλει ένα ποσό της τάξης των εκατό εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να διατηρήσει τον Γάλλο επιθετικό στην ίδια πόλη, αλλά σε διαφορετική ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας των «γκαλάκτικος» αισιοδοξεί ότι θα μπορέσει και να εξοικονομήσει χρήματα από τα συμβόλαια των Μπέιλ και Μπενζεμά, αν και ο Ουαλλός παρουσιάζεται αποφασισμένος να παραμείνει στη «Βασίλισσα» και να κερδίσει ξανά φανέλα βασικού.

     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.