Προγνωστικά στοιχήματος

Βρίσκεστε στην απόλυτη σελίδα και τα προγνωστικά στοιχήματος. Εδώ και 18 χρόνια η ομάδα μας δίνει στους φίλους που μας ακολουθούν τα καλύτερα και πιο σίγουρα προγνωστικά στο στοίχημα. Η παροχή των προγνωστικών στοιχήματος δίνεται πλέον συνδρομητικά. Μπορείτε να κάνετε συνδρομή με ένα πάρα πολύ μικρό ποσό το οποίο ουσιαστικά είναι πολύ χαμηλό διότι μιλάμε το για κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας μας. Μπορείτε επίσης να μπείτε και να δείτε όλο το ιστορικό των προγνωστικών στοιχήματος των τελευταίων ετών και να επιβεβαιώσετε με τα ίδια σας τα μάτια ότι εμείς πραγματικά σας πάμε ταμείο. Είμαστε περήφανοι διότι είμαστε στην ευχάριστη θέση να μιλάμε για τα προγνωστικά που πραγματικά δίνουν ταμειακό στοίχημα.

Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Οι συνδρομητές μας καθημερινά λαμβάνουν συμβουλές και προγνωστικά στοιχήματος. Έχουμε φτιάξει εννέα στήλες συν μία μέσα από τις οποίες έχετε τη δυνατότητα να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει για να λαμβάνετε τα προγνωστικά στοιχήματος. Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι όλοι οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε όλες τις στήλες. Το ποσό της συνδρομής είναι πάρα πολύ μικρό. Δηλαδή είναι μόλις 15 ευρώ ανά μήνα. Αν κάνετε τρίμηνη η εξάμηνη ή ετήσια συνδρομή τότε το κόστος ανά μήνα μειώνεται. Ουσιαστικά δεν μιλάμε για συνδρομή αλλά μιλάμε για κοινωνικό πρόσωπο. Καθημερινά μπορείτε να μπαίνετε και να λαμβάνετε τα προγνωστικά στοιχήματος τα οποία δημιουργεί η ομάδα μας. Εδώ και 18 χρόνια έχουμε αποδείξει ότι δουλεύουμε πολύ σκληρά και να Σας φέρνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που σας πάνε ταμείο. Δεν χρειάζεται να μπαίνετε εσείς στη διαδικασία για να ψάχνετε για να προσπαθείτε να βρείτε τις ευκαιρίες και τα καλύτερα προγνωστικά. Τη δουλειά αυτή την έχουμε κάνει ήδη εμείς και σας τα φέρνουμε έτοιμα στον υπολογιστή σας. Η ομάδα μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία και πλέον ουσιαστικά μιλάμε για ένστικτο το οποίο αναγνωρίζει πολύ πιο εύκολα και πιο γρήγορα από τον απλό παίκτη τις ευκαιρίες για προγνωστικά στοιχήματος που σας πάνε ταμείο.

Ιστορικό πετυχημένων προγνωστικών

Τα προγνωστικά στοιχήματος που έχουμε δημοσιεύσει τα τελευταία χρόνια είναι άκρως πετυχημένα. Όλοι οι συνδρομητές μας ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι ακολουθώντας τα προγνωστικά μας για το στοίχημα πολλές φορές θα πηγαίνουν ταμείο. Δεν θέλουμε από εσάς να αρκεστείτε στο λόγο μας. Όλα τα προγνωστικά μας είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να τα δείτε με δύο τρόπους. Ο πρώτος τρόπος είναι να κάνετε σύνδεση με τον κωδικό σας και να πάτε σε κάθε στήλη και να εξετάσετε ένα προς ένα τα αποτελέσματα των προηγούμενων προγνωστικών μας για το στοίχημα. Έχετε τη δυνατότητα να διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι ότι όντως τα πιο πολλά από τα προγνωστικά μας είναι επιτυχημένα. Εάν έχετε το κουράγιο και την υπομονή να βάλετε κάτω χαρτί και μολύβι μπορείτε να υπολογίσετε και μόνοι σας το κέρδος που θα είχατε Εάν ακολουθήσατε τα προγνωστικά μας. Εμείς το μόνο που θα σας πούμε είναι ότι σίγουρα θα πάρετε πίσω περισσότερα από όσα ποντάρετε. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πάτε στα γενικά ποσοστά επιτυχίας στην ιστοσελίδα μας και να δείτε τα δημοσιευμένα αποτελέσματα αθροιστικά και ανα στήλη για τους προηγούμενους μήνες. Και πάλι θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε ότι μιλάμε για προγνωστικά στοιχήματος που φέρνουν κέρδος.

Προγνωστικά στο στοίχημα με την οικονομικότερη συνδρομή

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω στο άρθρο το οποίο διαβάζεται το μηνιαίο κόστος της συνδρομής για να μπορείτε να βλέπετε τα προγνωστικά στοιχήματος ανέρχεται μόλις στα 15 ευρώ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χαμηλό κόστος του οποίου η απόσβεση θα συμβεί τάχιστα. Αυτή η τάχιστη και σχεδόν άμεση απόσβεση ουσιαστικά αντικατοπτρίζει το κοινωνικό πρόσωπο του Καστελλιώτη. Πρόκειται για το ελάχιστο συνολικό κόστος το οποίο ουσιαστικά πηγαίνει για την αμοιβή της ομάδας μας. Ακόμα πιο χαμηλό βγαίνει το μηνιαίο κόστος και αν πάρετε ένα πακέτο τρίμηνης και εξάμηνης ή ετήσιας συνδρομής. Για παράδειγμα στην τρίμηνη συνδρομή το κόστος ανέρχεται στα 30 ευρώ. Δηλαδή ο μήνας ανέρχεται μόλις στα 10 ευρώ. Το ίδιο ισχύει και για την εξάμηνη συνδρομή η οποία κοστίζει μόλις 60 ευρώ. Πραγματικά μιλάμε για τα προγνωστικά στοιχήματος με τη χαμηλότερη συνδρομή.

Σίγουρο κέρδος στο στοίχημα

Οι συνδρομητές μας γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όταν αναφέρονται στον Καστελιώτη μιλάνε για σίγουρο κέρδος στο στοίχημα. Είναι βέβαιο ότι εάν Ακολουθείτε καθημερινά τις προβλέψεις μας τότε θα έχετε σίγουρα κέρδη στο στοίχημα. Για να επιτύχετε αυτή τη σιγουριά του κέρδους απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μπαίνετε κάθε μέρα και να παίζετε το ίδιο ποσό ακολουθώντας πάντα την ίδια στήλη. Ας υποθέσουμε για παράδειγμα ότι ακολουθείτε τη στήλη του αέρα. Επίσης ας υποθέσουμε ότι αποφασίσετε να δίνεται για το στοίχημα 5 ευρώ κάθε μέρα. Τότε θα πρέπει να παίζετε κάθε μέρα και να ακολουθείτε τις προβλέψεις μας δίνοντας πάντα το ίδιο ποσό δηλαδή τα 5 ευρώ στη στήλη του αέρα. Εάν κάθε μέρα μεταβάλλεται το ποσό ως συνάρτηση της επιτυχίας ή της αποτυχίας της προηγούμενης ημέρας τότε παύουμε να μιλάμε για σίγουρο κέρδος στο στοίχημα. Η προϋπόθεση για να απολαύσετε σίγουρα κέρδη από το στοίχημα είναι να ακολουθείτε κάθε μέρα τα προγνωστικά στοιχήματος της ίδιας στήλης με το ίδιο ποσό. Οι φίλοι και συνδρομητές μας που το κάνουν αυτό ανήκουν στο λιγότερο από 10% των παικτών του στοιχήματος που όχι μόνο δεν είναι στα λεφτά τους αλλά είναι κερδισμένοι. Είμαστε περήφανοι διότι μπορούμε μέσω της στατιστικής και με αποδεδειγμένα και αναρτημένες στο ίντερνετ αποτελέσματα να μιλάμε για σίγουρο κέρδος στο στοίχημα.

Ταμειακό στοίχημα και απόλαυση του παιχνιδιού

Αδιαμφισβήτητα όλοι οι παίκτες του στοιχήματος θέλουν τα προγνωστικά με τα οποία να κερδίσουν. Όλοι θέλουν και όλοι θέλουμε το ταμειακό στοίχημα. Σε όλους μας αρέσει να πηγαίνουμε ταμείο. Αυτό είναι η χαρά του παιχνιδιού. Το να απολαμβάνεις το παιχνίδι το να παρακολουθήσει τους αγώνες και αυτό να το κάνεις χωρίς κόστος. Όχι μόνο να μη βάλεις χρήματα από την τσέπη σου αλλά να σου μένει και κάτι στο τέλος κάθε μήνα. Δηλαδή κερδίζεις τόσο την απόλαυση του παιχνιδιού όσο και ένα μικρό μηνιαίο εισόδημα. Το ταμειακό στοίχημα το έχουμε επιτύχει. Σε εμάς θα βρείτε τα προγνωστικά στοιχήματος τα οποία σας εγγυώνται το συστηματικό και σταθερό κέρδος. Ο τρόπος που βλέπουμε τα προγνωστικά στοιχήματος είναι σαν να είναι το καφενείο μας. Περνάμε ευχάριστα την ώρα μας απολαμβάνουμε τη χαρά του παιχνιδιού και μοιραζόμαστε την επιτυχία με τους φίλους και τους συνδρομητές μας. Και όλα αυτά χωρίς να απαιτούνται χρήματα. Ίσα-ίσα που βγάζουμε και ένα μικρό κέρδος. Έχουμε γράψει ένα άρθρο μέσα από το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το ταμειακό στοίχημα.

Σίγουρο σύστημα για στοίχημα

Όταν αναφερόμαστε στο σίγουρο σύστημα για στοίχημα εννοούμε ότι ακολουθώντας εμάς και διαβάζοντας κάθε μέρα τα προγνωστικά μας θα έχετε σίγουρα κέρδη από το στοίχημα. Αυτό σημαίνει σίγουρο στοίχημα. Σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε ότι γνωρίζουμε αποτελέσματα αγώνων. Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε σε κάθε τόνο και χωρίς να κουραστούμε να το λέμε πάλι και πάλι και πάλι. Δεν γνωρίζουμε αποτελέσματα αγώνων. Απλά προβλέπουμε προγνωστικά στοιχήματος. Δεν διστάζουμε να αναφέρουμε τη λέξη σίγουρο στοίχημα διότι η προϊστορία των προγνωστικών μας δείχνει ότι συστηματικά οι συνδρομητές μας Κάθε μήνα έχουν σίγουρο κέρδος από το στοίχημα. Αυτό σημαίνει σίγουρο σύστημα για στοίχημα

Τα προγνωστικά στοιχήματος δεν θα σας κάνουν πλούσιους

Πιθανώς ήδη οι περισσότεροι από τους αναγνώστες μας να έχετε καταλάβει ποια είναι τα προγνωστικά στοιχήματος που δίνουμε. Αυτό που μπορούμε να σας εγγυηθούμε είναι ότι όχι μόνο δεν θα χάσετε τα χρήματά σας Αλλά θα έχετε και ένα μικρό κέρδος. Το ένα αυτό το κέρδος είναι μικρό ή μεγάλο είναι συνάρτηση της χρονικής περιόδου. Κάποιες περιόδους το κέρδος σε ένα μεγάλο και τέτοιες περιόδους το κέρδος ήτανε μικρό. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα μιλάμε για ζημιά. Σε καμία περίπτωση δεν θα βγείτε Χαμένοι. Οφείλουμε όμως να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θα γίνετε και πλούσιοι. Εάν κάποιος έχει την εντύπωση ότι Ακολουθώντας τα προγνωστικά στοιχήματος που του δίνουν θα γίνει πλούσιος και εκατομμυριούχος τότε ίσως είναι η στιγμή να φύγει τώρα από τον ιστότοπό μας. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε εμείς εκείνοι οι οποίοι θα πούμε ότι θα σας κάνουμε πλούσιους από το στοίχημα. Τα 18 χρόνια που υπάρχουν στην ελληνική αγορά και δίνουμε προγνωστικά ποτέ δεν είπαμε κάτι τέτοιο. Εάν το είχαμε πει έστω και μία φορά θα δίναμε το δικαίωμα σε κάποιους να μας χαρακτηρίσουν απατεώνες. Όλα αυτά τα 18 χρόνια που βρισκόμαστε μαζί σας κοντά σας και απολαμβάνουμε τη χαρά του παιχνιδιού πάντα λέγαμε ένα και μόνο πράγμα. Προγνωστικά στοιχήματος για να απολαμβάνουμε το παιχνίδι και μόνο. Σίγουρο κέρδος στο στοίχημα. Κορυφαία προγνωστικά στο στοίχημα για να σας πάμε ταμείο. Τα αστρονομικά κέρδη όμως ποτέ δεν τα υποσχεθήκαμε σε κανέναν. Θέλουμε να είστε μαζί μας. Αυτό που θέλουμε είναι να περνάμε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας για τα επόμενα 20 χρόνια. Αυτό που θέλουμε πάνω από όλα οι συνδρομητές να είναι και φίλοι μας. Αυτό που θέλουμε είναι να απολαμβάνουμε όλοι μαζί τη χαρά του παιχνιδιού. Τώρα ξεκαθαρίσαμε τι ακριβώς παρέχουμε όταν λέμε σίγουρα προγνωστικά στοιχήματος. Και πλέον ξέρετε τι μπορείτε να περιμένετε όταν γραφτείτε συνδρομητές στην ιστοσελίδα μας για να λαμβάνετε τα προγνωστικά στοιχήματος.

Άχαστο στοίχημα

Κλείνοντας οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε έναν ακόμα μύθο οποίος υπάρχει γύρω από τα προγνωστικά στοιχήματος. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι διαθέτουν προγνωστικά για άχαστο στοίχημα. Εμείς δεν θα χρησιμοποιήσουμε πότε τον όρο άχαστο στοίχημα για συγκεκριμένο παιχνίδι. Εμείς απλά τον αναφέρουμε καταχρηστικά επειδή πολλές φορές η αγορά χρησιμοποιεί τον όρο άχαστο στοίχημα για να πούμε ότι συνήθως κερδίζουμε. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο που έχουμε γράψει ειδικά για όσους αναφέρονται στο άχαστο στοίχημα.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.