Προγνωστικά στοιχήματος από παίκτες

Εδώ θα βρείτε μόνο προγνωστικά στοιχήματος από παίκτες. Τα προγνωστικά στοιχήματος που παρουσιάζονται στη δική μας ιστοσελίδα είναι προβλέψεις στοιχήματος από παίκτες. Δεν είμαστε δημοσιογράφοι και δεν έχουμε προσλάβει δημοσιογράφους στην ομάδα μας. Απλά είμαστε συστηματικoί παίκτες που αγαπάμε το στοίχημα. Μιλάμε μόνο για προγνωστικά στοιχήματος από παίκτες και όχι για προβλέψεις στοιχήματος από εφημερίδες. Κάνουμε τη δουλειά αυτή εδώ και 18 χρόνια και είμαστε από τους πιο έμπειρους παίκτες στοιχήματος της Ελληνικής αγοράς. Ελάχιστοι είναι εκείνοι οι οποίοι ασχολούνται με το στοίχημα και κάνουν αναζητήσεις για προβλέψεις στοιχήματος και δεν γνωρίζουν ότι ο Καστελιωτης ανήκει στους πιο έμπειρους παίκτες στοιχήματος της Ελληνικής και διεθνούς αγοράς. Εκτός από την εμπειρία αυτά τα 18 χρόνια παρουσίας μας στην ελληνική αγορά μας έχουνε δώσει ουσιαστικά πλέον το ένστικτό πάνω στις προβλέψεις στοιχήματος. Με το καλημέρα έχουμε προσανατολιστεί προς εκείνη την κατεύθυνση η οποία θα στείλει τους συνδρομητές μας στο ταμείο. Είναι πολύ σημαντικό να μιλάμε για ένστικτο διότι σε συνδυασμό με την εμπειρία φέρνει το σίγουρο στοίχημα. Πιστεύουμε πως είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύεστε και να επιλέγετε τα προγνωστικά στοιχήματος από παίκτες διότι είμαστε ένας από εσάς. Είμαστε μαζί σας, δίπλα σας, και σας στηρίζουμε. Κάνουμε εκείνες τις προβλέψεις προγνωστικών ποδοσφαίρου με τις οποίες θα αυξήσετε συστηματικά τα κέρδη που αποκομίζονται από το στοίχημα.

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου

Δεν έχουμε προβλέψεις για κανένα άλλο τύπο στοιχήματος πέρα από τα προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου. Για εμάς τους παλιούς η λέξη προγνωστικά ταυτίζεται και είναι συνώνυμη με τη λέξη προγνωστικά ποδοσφαίρου. Πριν από 20 χρόνια που ξεκινήσαμε δεν υπήρχανε οι άλλοι τύποι προγνωστικών. Υπήρχε μόνο το αγαπημένο μας ΠΡΟΠΟ. Η ονομασία αυτή προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων προγνωστικά ποδοσφαίρου. Με αυτό μεγαλώσαμε και με αυτό μάθαμε να κάνουμε προγνωστικά στοιχήματος. Εκεί μας γνωρίσατε και με τα προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου καθιερώθηκαν με στην αγορά και στη συνείδηση του κόσμου. Οι προβλέψεις για το ποδοσφαιρικό στοίχημα ήταν το δυνατό μας χαρτί με το οποίο μας αγάπησε ο κόσμος και συσσωρεύτηκε γύρω μας ένα μεγάλο πλήθος φίλων και συνδρομητών. Για αυτό το λόγο τα προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου θέλουμε να παραμείνουν η μοναδική δραστηριότητα μας. Εμείς δεν είμαστε η τεράστια εταιρεία που θα ανοιχτεί σε πολλά μέτωπα όπως είναι οι γνωστοί σε όλους σας bookies. Δεν είμαστε η εταιρία των bookies που στοχεύει σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο ή σε παγκόσμια καταξίωση πάνω στα προγνωστικά στοιχήματος. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Αυτό που επιδιώκουμε μέσα από τα προγνωστικά ποδοσφαίρου είναι να δίνουμε ένα μικρό και συστηματικό κέρδος στους συνδρομητές μας. Το σημαντικό είναι ότι όλες οι συνδρομητές μας βγαίνουν πάντα κερδισμένοι. Εδώ πολύ ενδεχομένως να τιναχτούν πάνω και να θεωρήσουν ότι κυριαρχουμαστε από αλαζονεία και γράφουμε βλακείες. Για αυτό το λόγο οφείλουμε να το επαναλάβουμε. Ναι όντως δίνουμε προγνωστικά ποδοσφαίρου με τα οποία βγαίνετε πάντα, μα πάντα κερδισμένοι. Και εξηγούμαστε πάνω σε αυτό. Όταν λέμε ότι βγαίνετε κερδισμένοι δεν σημαίνει ότι κερδίζετε σε κάθε παιχνίδι. Εμείς έχουμε εκείνα τα προγνωστικά ποδοσφαίρου τα οποία συστηματικά σας στέλνουν στο ταμείο. Ήδη στα πιο πολλά παιχνίδια πηγαίνετε ταμείο. Παίρνετε πίσω πολύ περισσότερα από όσα δίνετε. Σε εβδομαδιαία ή σε μηνιαία βάση είστε πολύ κερδισμένοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αξίζει τον κόπο να γίνετε συνδρομητές μας και να λαμβάνετε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Γιατί σε μας έχετε το σίγουρο κέρδος από το στοίχημα. Εάν σας ενδιαφέρει το θέμα μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο για τα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Άχαστο στοίχημα

Πιθανώς πολλοί φίλοι μας και αναγνώστες της ιστοσελίδας μας να διάβαζαν λίγο βιαστικά την προηγούμενη παράγραφο και να σχημάτισαν την εντύπωση ότι έχουμε επιτύχει το άχαστο στοίχημα. Εδώ οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι άχαστο στοίχημα δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο μέθοδος η οποία οδηγεί στο σίγουρο κέρδος από το στοίχημα. Αν έρθει κάποιος και σας πει ότι έχω σίγουρο στοίχημα και άχαστο στοίχημα τότε λέει προφανώς μπούρδες. Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να σας εγγυηθεί με απόλυτη βεβαιότητα το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Αυτό όμως που μπορούμε να σας εγγυηθούμε είναι ότι εάν επενδύετε κάθε μέρα ένα συγκεκριμένο ποσό τότε στο τέλος του μήνα θα το έχετε σίγουρα αύξηση από τα κέρδη που θα πάρετε πίσω όταν πηγαίνετε στο ταμείο. Το ποσό της αύξησης του κέρδους από το στοίχημα δεν το γνωρίζουμε. Μπορεί να το διπλασιάσετε ή μπορεί και να τριπλασιάζεται. Αυτό το οποίο σας εγγυόμαστε μιλώντας για σίγουρο στοίχημα είναι ότι θα είστε κερδισμένοι και θα πάρετε σίγουρα πίσω τα χρήματά σας. Αυτό ακριβώς είναι το άχαστο στοίχημα.

Δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος

Στη ζωή πάντα υπάρχει και ο άπιστος Θωμάς. Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς διαβάζοντας το άρθρο μας μέχρι αυτό το σημείο δεν μας πιστεύετε. Καταλαβαίνουμε ότι αμφισβητείται το γεγονός ότι κερδίζουμε συστηματικά μέσα από τα προγνωστικά στοιχήματος που δίνουμε. Για αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει τη στήλη με τα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος. Καθημερινά δημοσιεύουμε μία συμβουλή στα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος. Τις προηγούμενες συμβουλές για τις διώχνουμε από την ιστοσελίδα μας αλλά τις κρατάω εκεί. Όλα τα δωρεάν προγνωστικά που κάνουμε παραμένουν στον αέρα και μπορεί οποιοσδήποτε άπιστος Θωμάς να μπει και να δει τις προηγούμενες προβλέψεις μας. Έχουμε το θάρρος και τη δύναμη και την ειλικρίνεια να τα κρατάμε εκεί. Ώστε να μπορείτε να καταλάβετε το ποσοστό των επιτυχιών μας. Μέσα από τα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος έχετε την ευκαιρία να κατανοήσετε πόσο δυνατοί είμαστε στις προβλέψεις στοιχήματος και στα προγνωστικά αγώνων ποδοσφαίρου. Όπως θα δείτε μέσα από τα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος οι επιτυχίες μας δεν περιορίζονται μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αντίθετα έχουμε επιτυχίες και σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καθώς και σε παιχνίδια μεταξύ εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος.

Το καλύτερο σύστημα στοιχήματος

Εάν κάποιος μπει γιατί τα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος πιστεύουμε ότι κατά 99% έχει ήδη πειστεί για τη δύναμη της ομάδας μας. Και μετά με πολύ φυσικό τρόπο βγαίνει το ερώτημα που αφορά το καλύτερο σύστημα στοιχήματος. Εύλογα κάποιοι έρχονται και ρωτάνε. Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα στοιχήματος που μας προτείνετε να παίξουμε; Η απάντηση είναι απλή. Πρώτα από όλα θα επιλέξετε το ποσό που θέλετε να ποντάρετε κάθε μέρα. Ναι μεν υποσχόμαστε ότι στο τέλος του μήνα θα το έχετε πάρει πίσω προσαυξημένο κατά πολύ. Όμως Δεν θέλουμε να σας βάλουμε σε καθημερινή αγωνία διότι δεν θέλετε να παίξετε το ποσό για το οποίο θα το στερήσετε από την οικογένειά σας ή από το φροντιστήριο του παιδιού σας. Είναι σημαντικό να παίρνετε το ίδιο ποσό κάθε μέρα και το ποσό αυτό να μη λείπει από τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Αφού υποθέσουμε ότι επιλέξτε αυτό το ποσό, στη συνέχεια θα επιλέξετε τη στείλει την οποία θα παρακολουθείται κάθε μέρα. Αν είστε συντηρητικός παίκτης τότε πιθανότατα να σε στηρίζει η στήλη μπετο. Εάν είστε ριψοκίνδυνος παίκτης που θέλει τα μεγάλα κέρδη τότε ενδεχομένως να σας ταιριάζει πολύ περισσότερα η στηλη του θησαυρού. Όποια επιλογή και να κανετε θα πατε στο ταμείο στο στοίχημα είναι βέβαιο. Όταν Εμείς μιλάμε για το καλύτερο σύστημα στοιχήματος εννοούμε ότι θα πρέπει να πίνετε καθημερινά στην ιστοσελίδα μας και να επιλέγετε τους αγώνες εκείνους που σας προτείνουμε να παίξετε Στην αντίστοιχη στήλη. Είναι εκείνα τα προγνωστικά ποδοσφαίρου που θα σας στέλνουν σχεδόν κάθε μέρα στο ταμείο. Αυτό είναι το καλύτερο σύστημα στοιχήματος.

Εφημερίδες στοιχήματος προγνωστικά

Δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για προγνωστικά στοιχήματος από παίκτες αφήνοντας έξω όλα όσα αναφέρονται σε εφημερίδες στοιχήματος προγνωστικά. Επειδή όπως προαναφέρθηκε πάνω στην αρχή του άρθρου μας ούτε είμαστε δημοσιογράφοι ότι έχουμε δημοσιογράφους στην ομάδα μας, όπως όλοι οι παίκτες σε διαβάζουμε και εμείς τα προγνωστικά εφημερίδων. Καθημερινά εξετάζουμε όλες τις εφημερίδες του στοιχήματος. Μέσα από αυτή τη μελέτη καταλήγουμε στα καλύτερα προγνωστικά ποδοσφαίρου και σας τα στέλνουμε έτοιμα για να παίξετε στοίχημα και να πάρει ταμείο. Και επειδή δεν θέλουμε να έχουμε κρυφά και μυστικά το δηλώνουμε ευθέως ότι και εμείς διαβάζουμε τα ίδια προγνωστικά εφημερίδων με όλους τους παίκτες. Και τις εφημερίδες αυτές τις δημοσιεύουμε και στην ιστοσελίδα μας. Εδώ Μπορείτε να βρείτε όλες τις εφημερίδες στοιχήματος και να ενημερωθείτε πάνω στα προγνωστικά εφημερίδων.

 


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.