Ο φετινός Απόλλωνας είναι φτιαγμένος για τίτλο!

apollon-2-1-1Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε χθες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Απόλλωνας, ο οποίος κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που είχε ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ και να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας, πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο Τσίρειο.

Ο Απόλλωνας δεν ήταν καλός χθες στο ντέρμπι, αλλά αυτό δεν παίζει καθόλου σημασία στον χρονική περίοδο που βρισκόμαστε. Αυτό που παίζει σημασία αυτή την στιγμή είναι να κερδίζεις τα παιχνίδια με οποιοδήποτε τρόπο.

Αυτό έκαναν χθες οι «κυανόλευκοι», σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Σε μεγάλη μέρα ο αρχηγός, Φώτης Παπουλής,, καθώς με τα δικά του γκολ κατάφερε ο Απόλλωνας να πάρει το «διπλό».

Οι αρχηγοί στα δύσκολα φαίνονται και ο Ελλάδιτης φωνάζει παρών στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Δύο γκολ κόντρα στην ΑΕΛ και δύο γκολ στο χθεσινό ντέρμπι. Τέσσερα γκολ δηλαδή, στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Γενικά, είναι από τις νίκες που δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο φετινός Απόλλωνας είναι φτιαγμένος για τον τίτλο. Διότι, κατάφερε να διαχειριστεί και την πίεση που είχε μπαίνοντας στο γήπεδο και ξέροντας ότι εάν κερδίσει θα ανέβει στην κορυφή.

Και όταν στα προηγούμενα χρόνια όποτε του παρουσιάστηκε τέτοια ευκαιρία δεν κατάφερνε να την εκμεταλλευτεί. Φέτος όμως τα πράγματα είναι αλλιώς και είναι κάτι που φαίνεται σε όλους τους τομείς.

Συνεπώς, ήταν πολύ μεγάλη νίκη η χθεσινή, αλλά δεν έκρινε τίποτα ακόμα. Την ερχόμενη Κυριακή έχει ακόμα πιο σημαντικό παιχνίδι. Το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, όπου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο.

Ο Απόλλωνας θα έχει ακόμα μία ευκαιρία να πάρει σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο, εάν καταφέρει να κερδίσει την Κυριακή. Όμως, πρώτα υπάρχει το κύπελλο και η Ανόρθωση, αφού την Τετάρτη θα ξαναπάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στον Απόλλωνα έχουν ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν παραμερίζουν το κύπελλο και θέλουν να φτάσουν και φέτος μέχρι το τέλος.


     
Copyright © 2000-2018, KASTELLIOTIS.NET 18 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.