Ο Σταύρος Χρίστου δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του!

ael-2Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου της ΑΕΛ καλεί τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προγραμματισμένη αιμοδοσία και δειγματοληψία προς το σκοπό εξεύρεσης συμβατού δότη για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Σταύρο Χρίστου.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, δια της παρούσας καλεί τις μάζες των ΑΕΛιστών, να παραστούν, συμμετάσχουν και στηρίξουν την προγραμματισμένη αιμοδοσία και δειγματοληψία προς το σκοπό εξεύρεσης συμβατού δότη με το μήνυμα «Γίνε ο Ήρωας του Σταύρου: δώσε αίμα και γίνε δότης Μυελού των οστών».

Ο Σταύρος Χρίστου, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας την δεκαετία του 80’, ο γνωστός «Σταυρής», σε χρόνια δύσκολα, έδωσε αρκετές και σημαντικές μάχες στα τερέν για λογαριασμό της αγαπημένης μας ομάδας. Σήμερα δίνει ίσως την μεγαλύτερη μάχη στα γήπεδα της ζωής, καθώς πρόσφατα διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία και χρειάζεται την βοήθεια όλων μας για την εξεύρεση άμεσα συμβατού δότη μυελού των οστών.

Η αιμοδοσία/δειγματοληψία για εξεύρεση συμβατού δότη, διοργανώνεται από την οικογένεια του, τον Δήμο Ύψωνα και τον Σύνδεσμο «Ύστερα Ήρθε η Άνοιξη», το Σάββατο 16/06/2018 ώρα 11:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. Η δειγματοληψία θα γίνεται μέσω στοματικού επιχρίσματος (σάλιου) και σ’ αυτή μπορούν να μετέχουν άτομα 18 μέχρι 45 ετών.

Λίγα μόνο λεπτά ανθρωπιάς μπορεί να δώσουν ζωή.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.