Ο πονοκέφαλος του Μπαλταζάρ!

apoel_baltazarΜπορεί ο μεγάλος πονοκέφαλος του Μπρούνο Μπαλταζάρ να αφορούσε τους ποδοσφαιριστές που θα άφηνε εκτός λίστας για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδι, όμως πλέον αυτό έχει συμβεί και ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ καλείται να δώσει απάντηση σε ένα άλλο πολύ σημαντικό ερώτημα. Ποιος θα χρησιμοποιήσει βασικούς;

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ πλέον έχει άλλο ένα σημαντικό πονοκέφαλο. Λίγες θέσεις στην αρχική ενδεκάδα είναι 100% κλειδωμένες και υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά. Τα πιο σημαντικά αφορούν τη θέση στον άσσο (με τον Βάτερμαν να φαίνεται πως έχει ελάχιστο προβάδισμα) και την επίθεση (με τον Ποτέ να μοιάζει πως έχει το πάνω χέρι). Βέβαια πέραν των δυο αυτών είναι και οι θέσεις στα φτερά, το δεκάρι, ακόμη και κεντρικό αμυντικό δίδυμο που έχουν ερωτηματικά.

Σε τρεις μέρες ο Μπαλταζάρ θα πρέπει να καταλήξει στην τελική απόφαση του, και είναι σημαντικό για τους πρωταθλητές η απόφαση να είναι σωστή. Έχουμε γράψει πως η Σούντουβα είναι μια καλή ομάδα. Μια ομάδα φουλ έτοιμη, με αμυντικούς προσανατολισμούς και που θέλει να κάνει την έκπληξη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ ο οποίος δεν θα είναι στο 100%. Η ποιοτική διαφορά όμως είναι εκεί και αυτό επίσης μετρά.

Με συγκέντρωση, δίψα για το διπλό και καθαρό μυαλό οι «Γαλαζοκίτρινοι» μπορούν να καθαρίσουν την πρόκριση ακόμη και απ’ το πρώτο παιχνίδι. Θα πρέπει όμως όλα να λειτουργήσουν άψογα. Και σε αυτό μετρούν πολύ και οι επιλογές του Μπαλταζάρ.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.