Ο Βάτερμαν και το στοίχημα με Ολυμπιακό!

apoelwatermanΠολύ μελάνι χύθηκε το τελευταίο καιρό για τον Μπόι Βάτερμαν και το πόσο σημαντικός είναι για τον ΑΠΟΕΛ. Αναμφίβολα πρόκειται για τον καλύτερο τερματοφύλακα που βρίσκεται στο πρωτάθλημα μας και ο παροπλισμός του ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για τον ΑΠΟΕΛ, παρά το γεγονός πως ο Πέρεθ έδειξε κάποια καλά στοιχεία (αν και έκανε και αρκετά λάθη).

Υπάρχουν τα play offs αλλά είναι ρίσκο για τον Δώνη να ρίξει τον Ολλανδό απευθείας σε ντέρμπι, έτσι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό φαντάζει ως η κατάλληλη επιλογή

Το στοίχημα όμως με τον Ολλανδό, ο οποίος χρειάζεται ακόμη περίπου 20 μέρες για να επανέλθει πλήρως είναι να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο στάδιο το οποίο θα λάβει χώρα στο τέλος του μήνα (δεν έχουν γίνει γνωστές οι ημερομηνίες). Ήδη ο Βατέρμαν βρίσκεται στο σωστό δρόμο και το πιο πάνω σενάριο δεν πρέπει να θεωρείται απομακρυσμένο.

Η διαφορά του με κάθε άλλο τερματοφύλακα είναι δεδομένη. Εμπνέει εμπιστοσύνη στους πάντες. Πολύ καλά αντανακλαστικά, εξαιρετική τοποθέτηση, ψηλός με καλό άλμα, και ξέρει να κλωτσά τη μπάλα (σπάνια βλέπεις ένα τερματοφύλακα να είναι τόσο καλός με τα πόδια).

Μετά και την επανεγγραφή του στο ρόστερ, ο Βάτερμαν υπολογίζεται κανονικά. Θα έρθει η φάση που θα κληθεί να πάρει και πάλι θέση βασικού. Όμως υπάρχουν τα play offs και είναι ρίσκο για τον Δώνη να ρίξει τον Ολλανδό απευθείας σε ντέρμπι, έτσι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό φαντάζει ως η κατάλληλη επιλογή. Για την ώρα οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, και μέσα στις επόμενες μέρες θα διαφανεί το πότε ο Ολλανδός θα είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.