Οι αλλαγές και οι αποχωρήσεις στον ΑΠΟΕΛ!

apoel-3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1Τρέχουν οι εξελίξεις στον προγραμματισμό των «Γαλαζοκιτρίνων». Το κεφάλαιο του επιθετικού αλλά και του αμυντικού είναι ανοικτά και έτσι πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως θα υπάρξουν ακόμη δυο κινήσεις. Εξάλλου η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είναι σε ανοικτή γραμμή με την Τορίνο και τον Καρλάο, ενώ συνάμα απ’ την αρχή ήταν ξεκάθαρος ο στόχος για επιθετικό. Τι σημαίνει όμως αυτό σε σχέση πάντα και με την χθεσινή απόφαση της ΚΟΠ για μη αλλαγή του κανονισμού των 15 κοινοτικών εκ των οποίων οι 5 θα μπορούν να είναι ξένοι;

Τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ 19 ξένοι – κοινοτικοί. Έτσι οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχουν ήδη ξεπεράσει τον μέγιστο αριθμό ποδοσφαιριστών που μπορούν να δηλώσεις και οι αποχωρήσεις είναι απαραίτητες. Αυτή τη στιγμή τέσσερις ποδοσφαιριστές πρέπει να αποχωρήσουν, ενώ σε περίπτωση επιστροφής του Καρλάο, οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν είναι πέντε, και αν υπολογίσουμε τον επιθετικό έξι.

Υποψήφιοι για αποχώρηση υπάρχουν ήδη, όμως ίσως υπάρξει και κάποια έκπληξη

Υποψήφιοι για αποχώρηση υπάρχουν ήδη. Ο Μιλάνοφ θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ και ο Ρουέδα δεν θα εγγραφεί στο ρόστερ. Ο Ορ είναι με το μισό πόδι εκτός, ο Πολιάκοφ δύσκολα μένει σε περίπτωση επιστροφής του Καρλάο, ενώ ανοικτό είναι και το κεφάλαιο Βίνι. Μπορεί να προπονείται εδώ και καιρό κανονικά, όμως ο Μπαλταζάρ είναι αυτός που θα κρίνει αν ο Βίνι μπορεί. Να σημειώσουμε πάντως πως πιθανή αποχώρηση του Βίνι σημαίνει πως οι «Γαλαζοκίτρινοι» θα χρειαστούν ενίσχυση και στη μεσαία γραμμή.

Υπάρχει πάντα και η επιλογή κοινοτικών ποδοσφαιριστών του καταλόγου Β, αλλά και Κύπριοι που για την ώρα οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχουν συμπληρώσει την δεκάδα που επιτρέπεται όμως το σενάριο παραχώρησης δανεικών είναι ορατό.
Για την ώρα τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ως προς τις αποχωρήσεις, όμως η ουσία είναι ότι η διοίκηση Πετρίδη σε συνεργασία με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ θα κληθούν να πάρουν δύσκολες αποφάσεις οι οποίες είναι και αναπόφευκτες.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.