Η παραβίαση αθέμιτου ανταγωνισμού συνεχίζεται

Χθες γράψαμε ένα άρθρο στο οποίο κατηγορούσαμε την Google. Μιλήσαμε για την κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων του Kastelliotis.net στον ελεύθερο ανταγωνισμό. Πραγματικά μας ήταν αδιανόητο να πιστέψουμε ότι μία τόσο μεγάλη εταιρεία μπορεί να ασχοληθεί και να μπλοκάρει μία μικρή εταιρία σαν τη δική μας. Ήμασταν βέβαιοι ότι το χθεσινό άρθρο θα δεχτεί διάψευση από κάποιον. Κι όμως έχουμε γράψει δύο άρθρα στα οποία εξηγούμαι με λεπτομέρειες Το βαθμό στον οποίο αδικούμαστε και βρισκόμαστε εκτός θεμιτού ανταγωνισμού. Πραγματικά εις βάρος μας διενεργείται αθέμιτος ανταγωνισμός. Παρόλο που τα δύο άρθρα αυτά είναι στον αέρα εδώ και μέρες κανένας δεν έχει βρεθεί να πει μία διάψευση. Είναι βέβαιο ότι τα άρθρα έχουνε φτάσει στα αρμόδια μάτια. Η σελίδα μας έχει αρκετά μεγάλη επισκεψιμότητα η οποία οφείλεται τόσο στα οργανικά αποτελέσματα αλλά επίσης και στα newsletters μας τα οποία στέλνουμε και παραπέμπουν στους 15000 δηλωμένους χρήστες μας. Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ είναι πολλοί και αυτό σημαίνει ότι με τον Α με το Β ή με τον Γ τρόπο σίγουρα οι αρμόδιοι έχουν ενημερωθεί. Όμως κανένας αρμόδιος δεν προέβη σε καμία διάψευση. Αυτό μας στεναχωρεί ιδιαίτερα διότι σε προηγούμενο άρθρο μας έχουμε προβεί σε βαρυτατους χαρακτηρισμούς και θα τολμούσαμε να μπούμε και σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Φωτογραφίζουμε ανθρώπους φωτογραφίζουμε εταιρείες και φωτογραφίζουμε καταστάσεις. Ούτε ένας δεν βγήκε να πει ότι εγώ δεν έχω σχέση με αυτή την αδικία. Ούτε ένας δεν βγήκε να πει ότι εδώ έχουμε μία αδικία. Κανείς δεν ασχολήθηκε με την αδικία που γίνεται τώρα στο Καστελλιώτη.

Θα κινηθούμε νομικά

Μη νομίζετε όμως θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Σκοπεύουμε (εάν χρειαστεί) να εξαντλήσουμε όλα τα νομικά μέσα που μας επιτρέπει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Πιστεύουμε στην  δικαιοσύνη και είμαστε βέβαιοι πως δεν θα μας αφήσει ακάλυπτους. Ο υγιής ανταγωνισμός είναι απαραίτητη προυπόθεση/συνθήκη για την ορθή λειτουργία της ελεύθερης οικονομίας στις ευνομούμενες δημοκρατίες. Έχουμε και εμείς δικαίωμα στη διαφήμιση και έχουμε και εμείς δικαίωμα στις εφαρμογές του διαδικτύου. Με πλάγιο ύπουλο και σκοτεινό τρόπο προσπαθούν να μας πετάξουν έξω. Έχουμε όλα τα νομικά και τεχνικά μέσα για να αποδείξουμε την αδικία που συμβαίνει εις βάρος μας και να φωτογραφίσουμε και να προσδιορίσουμε τους ενόχους. Σκοπεύουμε να κινηθούμε νομικά και να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία για τη στήριξη της δικαιοσύνης.

Δεν αντέχουν την επιτυχία μας

Είναι γεγονός ότι ο Καστελιωτης τα τελευταία χρόνια είχε καταπληκτικές και μοναδικές επιτυχίες στο στοίχημα. Δεν είναι λίγοι οι συνδρομητές μας που πήραν τα χρήματά τους πίσω επί πάμπολες φορές. Επίσης όλες οι συνδρομητές μας ξέρουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν χαμένοι σε βάθος βραχυπρόθεσμου χρόνου. Πλέον μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά ο Καστελλιώτης έχει εδραιώσει τη φήμη του (brandname – Kastelliotis) στο σίγουρο στοίχημα. Όλοι οι συνδρομητές μας ξέρουν ότι όταν λέμε σίγουρο στοίχημα εννοούμε ότι στη χειρότερη περίπτωση (σε βάθος βραχυπρόθεσμου χρόνου) θα διπλασιάσουν τα χρήματά τους. Αυτό είναι μία πραγματικά πολύ μεγάλη επιτυχία για μία μικρή εταιρεία σαν τη δικιά μας. Ο ανταγωνισμός δεν αντέχει την επιτυχία μας. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι καταφέρνουμε και λαμβάνουμε και εμείς μερίδιο στην αγορά. Ήταν σίγουροι ότι θα μας πέταγαν έξω από την πίτα του ελληνικού στοιχήματος. Όχι μόνο δεν μας έδιωξαν αλλά μεγαλώσαμε και βρεθήκαμε και αποκτήσαμε φίλους που μας αγαπάνε και πιστεύουν σε μας. Αυτό ακριβώς είναι που δεν αντέχει ο ανταγωνισμός μας.. την αγάπη του κόσμου. Για αυτό και πλέον έχουν αρχίσει να μας χτυπάνε με πλάγιο και ύπουλο τρόπο.

Αγαπάμε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η αιτία της επιτυχίας μας δεν είναι άλλη πέρα από την αγάπη μας για τα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Εμείς δεν είμαστε η πολυεθνική εταιρεία που θα βάλει τους μάνατζερς και τους μαρκετίστες να τρέξουν και να δημιουργήσουν φήμη. Εμείς μόνο ένα όπλο έχουμε στα χέρια μας, την αγάπη την εμπειρία και το μεράκι μας για τα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Ασχολούμαστε με τα προγνωστικά ποδοσφαίρου από πολύ παλιά (σχεδόν 20 χρόνια τώρα). Και αυτή η αγάπη μας για τα προγνωστικά ποδοσφαίρου ήταν που έφερε κοντά μας πολύ κόσμο. Οι σταθεροί φίλοι και οι συνδρομητές μας μας εμπιστεύτηκαν και με την πάροδο του χρόνου μας εμπιστεύονται όλο και περισσότεροι. Η διαδικτυακή μας κοινότητα μεγαλώνει με πολύ γρήγορο ρυθμό. Ο κόσμος που αγαπάει επιτυχημένα προγνωστικά ποδοσφαίρου αγαπάει και εμάς που τα προσφέρουμε με τόσο υψηλό ποσοστό επιτυχίας και σε τόσο χαμηλο μηνιαίο κόστος.

Ποινικές ευθύνες

Ούτε είμαστε ψώνια ούτε έχουν πάρει τα μυαλά μας αέρα ώστε να πιστεύουμε ότι ο μεγαλύτερος γίγαντας της παγκόσμιας οικονομίας του ίντερνετ αποφάσισε να κοντράρει μία μικρή ελληνική εταιρεία. Δυστυχώς όμως καταλαβαίνουμε το προφανές. Κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις αποφάσισαν να συμμαχήσουν με τον ανταγωνισμό μας. Ήδη έχουμε κάνει τις έρευνες μαςγια όσους από πρόθεση μας βλάπτουνκαι εφόσον καταλήξουμε σε συγκεκριμένα ονόματα θα τα ανακοινώσουμε. Πάντα έχουμε την ελπίδα ότι αυτή η κατάφωρη αδικία εις βάρος της εταιρείας μας κάποια στιγμή θα διακοπεί. Δεν θέλουμε να πιέζουμε δεν θέλουμε να γινόμαστε κακοί και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να καταστρέφουμε ανθρώπους ούτε να κινούμαστε νομικα εναντίον τους και ούτε να τους δημιουργούμε προβλήματα. Από τη στιγμή που θα παύσει η αδικία εις βάρος της εταιρείας μας δε έχουμε κανένα λόγο να κυνηγήσουμε κανέναν. Εάν μπορούσαμε να ανεβάσουμε πάλι την android εφαρμογή μας στο στο Google play store θα ήμασταν ευτυχισμένοι και θα σταματάγαμε εδώ τις νομικές διαδικασίες. Εάν  θα μπορούσαμε να διαφημιστούμε πάλι στη μεγάλη μηχανή αναζήτησης της Google δεν θα είχαμε λόγο να ψάχνουμε τους υπεύθυνους και να προσπαθούμε με νομικό τρόπο να καταλογίσουμε ευθύνες. Αλλά από την άλλη δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε ατιμώρητη την αδικία αυτή εις βάρος της εταιρείας μας.

Ο Καστελλιωτης δεν υποχωρεί

Πώς κάνει εντύπωση που τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν έχουν καταλάβει ότι ο Καστελλιώτης δεν υποχωρεί. Προσπάθησαν και στο παρελθόν να μας χτυπήσουν και δεν τα κατάφεραν. Τώρα κινούνται ακόμα χειρότερα και με πολύ πιο πλάγιο τρόπο. Δεν θα τους περάσει. Δεν αργεί η στιγμή που θα δικαιωθούμε και πάλι πανηγυρικά όπως και το 2007 που διαπομπευτήκαμε άδικα.. Δεν μας αρέσουν οι κόντρες ούτε τα δικαστήρια ούτε μας αρέσει να κάνουμε ρόμπα τους ανθρώπους. Μακάρι να σταματήσει εδώ η ιστορία για να μην είχαμε λόγο να στεναχωρήσουμε κανέναν. Είμαστε εντάξει και πραγματικά εάν καταφέρουμε να προχωρήσουμε το ανέβασμα της android εφαρμογή μας στο στο Google play store και τη διαφημιστική καταχώρηση στη Google δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Είμαστε σίγουροι όμως ότι πρόκειται για θρασύδειλα ανθρωπάκια που σε καμία περίπτωση δεν θα βγουν να ζητήσουν συγνώμη. Θα κρυφτούν πίσω από την ανωνυμία τους ελπίζοντας ότι δεν θα τα καταφέρουμε να τους ανακαλύψουμε. Πλανώνται πλάνην οικτράν. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα εντοπίσουμε πρόσωπα που μας βλάψαν σκοπίμως για να κινηθούμε εναντίον τους νομικά. Ελπίζουμε μόνο ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα σταματήσει αυτός ο πόλεμος εναντίον μας.

Και 3ο άρθρο χωρίς απάντηση;

Αυτό είναι το τρίτο άρθρο που γράφουμε με θέμα τον αθέμιτο ανταγωνισμό και την κατάφωρη αδικία εις βάρος μας. Τα δύο πρώτα άρθρα δεν έλαβαν απάντηση. Κάτι μας λέει πως ούτε και το σημερινό τρίτο άρθρο θα λάβει απάντηση. Ξέρουμε επίσης πολύ καλά πως το μήνυμα πήγε εκεί που έπρεπε να πάει. Προσπαθούν να μας αγνοούν αλλά όλη η αγορά λαμβάνει τα μηνύματά μας και όλος ο κόσμος του στοιχήματος διαβάζει τα άρθρα μας. Εάν και το σημερινό άρθρο δεν λάβει απάντηση αισιοδοξούμε και ελπίζουμε τουλάχιστον ότι θα πάψει η αδικία εις βάρος μας. Αλλιώς θα εξαντλήσουμε όλα τα νομικά μέσα που παρέχει σε μία νόμιμη εταιρία όπως η δική μας ο νόμος. Και βέβαια σκοπεύουμε να δώσουμε τεράστια δημοσιότητα στο θέμα. Οι (όποιοι) ένοχοι δεν θα έχουν πού να κρυφτούν.

Οι συνδρομητές μας ας μην ανησυχούν

Οι συνδρομητές μας δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν. Αυτή η επίθεση που δεχόμαστε όχι μόνο δεν θα μας πληγώσει αλλά θα μας βγάλει πιο δυνατούς ακόμα. Τα ήδη κορυφαία προγνωστικά μας θα γίνουν ακόμα καλύτερα. Αυτή η επίθεση από τα μεγάλα συμφέροντα μας δημιουργεί μία ατσάλινη θέληση να δώσουμε πολλά λεφτά (ΤΑΜΕΙΑ) στους συνδρομητές μας. Άλλωστε πάντα σε όλα αυτά τα χρόνια η δύναμή μας ήταν το πλήθος των συνδρομητών μας. Ας είστε σίγουροι πως πέρα από την έκβαση της όλης υπόθεσης εσείς θα είστε πάντα όλο και πιο κερδισμένοι. Αυτό που θα επιτύχουμε με απόλυτη βεβαιότητα τις επόμενες μέρες είναι να πάρουμε τα λεφτά από τους BOOKIES και να τα δώσουμε τους συνδρομητές μας.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.