Η εξάρτηση από τον Πέδρο!

apollon-2-1Ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα με ποιότητα που διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και αυτό είναι κάτι που φαίνεται μέσα στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι.

Με τον τρόπο που αγωνίζεται ο Πέδρο, έχει μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας και δεν είναι καθόλου τυχαίο οι τόσες ασίστ που μοίρασε την φετινή περίοδο

Οι «κυανόλευκοι» έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν αυτή την πολύ καλή ομάδα, που έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει τον φετινό τίτλο.

Μία ομάδα που έχει πολλές επιλογές (κυρίως μεσοεπιθετικά) και αυτό δίνει την δυνατότητα στον Σωφρόνη Αυγουστή να μπορεί να καταστρώνει αναλόγως τα πλάνα του. Βέβαια, υπάρχουν και οι πολύ σημαντικοί παίκτες, όπου η ομάδα βασίζει το παιχνίδι της πάνω τους. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Ζοάο Πέδρο, καθώς ο Πορτογάλος έχει εξελιχθεί ως τον πιο σημαντικό παίκτη της ομάδας.

Με τον τρόπο που αγωνίζεται ο Πέδρο, έχει μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας και δεν είναι καθόλου τυχαίο οι τόσες ασίστ που μοίρασε την φετινή περίοδο, παρόλο που είναι μπακ.

Είναι ένα σύγχρονο μπακ, που χρειάζονται όλες οι μεγάλες ομάδες που θέλουν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Και παρόλο που δεν έπαιζε για πολλά χρόνια την συγκεκριμένη θέση, κατάφερε να την μάθει πολύ καλά.


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.