Δωρεάν προγνωστικά σήμερα

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια είναι η δυσκολία στα προγνωστικά του στοιχήματος; Όλοι οι επισκέπτες τόσο στο δικό μας site όσο και σε όλους τους ιστότοπους που ασχολούνται τα προγνωστικά στοιχήματος επιδιώκουν να πάρουν έτοιμα τα δωρεάν προγνωστικά σήμερα. Πολλές φορές βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση του παίκτη διότι κι εμείς οι ίδιοι είμαστε παίκτες. Και προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς θα μπορούσε ο απλός παίκτης να επιλέξει ποια θα είναι τα καλύτερα δωρεάν προγνωστικά σήμερα. Και είναι σημαντικό για τον παίκτη να κάνει αυτή την επιλογή. Διότι ναι μεν τα δωρεάν προγνωστικά δεν κοστίζουν κοστίζει όμως το στοίχημα το οποίο θα παίξει. Και επειδή ούτε τα χρήματα ούτε ο χρόνος είναι απεριόριστα είναι πάρα πολύ σημαντικό να επιλέξουμε τα κατάλληλα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος ώστε να εμπιστευόμαστε τη γνώμη της εταιρείας που επιλέξαμε. Αυτή ακριβώς είναι η δυσκολία του παίκτη που θέλει να επιλέξει προγνωστικά για το στοίχημα. Είτε μιλάμε για προγνωστικά που λαμβάνει επί πληρωμή είτε μιλάμε για δωρεάν προγνωστικά το ζητούμενο παραμένει το ίδιο. Και το ζητούμενο είναι η αξιοπιστία των προγνωστικών. Τι να το κάνεις αν βρεις έτοιμα δωρεάν προγνωστικά σήμερα αλλά τα βρεις με πάρα πολύ κόπο; Όπως επίσης θα σου είναι εντελώς άχρηστα τα δωρεάν προγνωστικά εάν δεν είναι κατά κανόνα επιτυχημένα. Η εταιρεία μας παρέχει δωρεάν προγνωστικά καθημερινά και απαντάει με τον καλύτερο τρόπο σε αυτούς που ψάχνουν να βρουν δωρεάν προγνωστικά σήμερα.

Δωρεάν προγνωστικά

Το πρώτο και σημαντικότερο κριτήριο που πρέπει να πληρούν τα δωρεάν προγνωστικά είναι πολύ αυξημένη πιθανότητα επιτυχίας. Για να μπορέσετε να εμπιστευτείτε μία εταιρεία που να παρέχει δωρεάν προγνωστικά θα πρέπει καταρχήν να γνωρίζετε το ιστορικό των προβλέψεων της. Διότι τι να τα κάνεις εάν λάβεις δωρεάν προγνωστικά αλλά πρέπει συνεχώς να κάθεσαι να επιβεβαιώνεις κατά πόσο λες αυτό και κατά πόσο είναι σίγουρο και κατά πόσο είναι αξιόπιστα. Εμείς όχι μόνο παρέχουμε δωρεάν προγνωστικά σήμερα αλλά παρέχουμε και το ιστορικό όλων των προηγούμενων δωρεάν προγνωστικών που έχουμε αναρτήσει στον ιστότοπό μας. Καθημερινά παρέχουμε μία δωρεάν πρόβλεψη αγώνων ποδοσφαίρου. Με αυτή την πρόβλεψη επιτυγχάνουμε πάρα πολλά πράγματα όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος.

Το πρώτο και σημαντικότερο που επιτυγχάνουμε με τα δωρεάν προγνωστικά σήμερα είναι να κερδίζουμε την αξιοπιστία των υποψηφίων συνδρομητών μας. Διότι ωραία είναι τα μεγάλα λόγια και ωραίες είναι οι δηλώσεις αλλά όταν μπαίνει κανείς σε ένα νέο στοιχηματικό ιστότοπο δεν γνωρίζει την αξιοπιστία του. Η αξιοπιστία όλων μας επιβεβαιώνεται καθημερινά. Ο τρόπος που έχουμε επιλέξει εμείς για να επιβεβαιώνει με την αξιοπιστία μας στα μάτια του νέου επισκέπτη που δεν γνωρίζει είναι απλώς να ανακοινώνουμε δωρεάν προγνωστικά αλλά και τα αποτελέσματα των προηγούμενων προγνωστικών που έχουμε αναρτήσει. Με αυτό τον τρόπο ο νέος επισκέπτης είναι σε θέση να ελέγξει σε απόλυτο βαθμό κατά πόσο οι προβλέψεις μας είναι επιτυχημένες. Εάν πατήσετε στη σελίδα μας με τα δωρεάν προγνωστικά μπορείτε να δείτε τη σημερινή μας πρόβλεψη. Δίπλα ακριβώς έχετε τη δυνατότητα να δείτε το ιστορικό των προβλέψεων μας δηλαδή την προϊστορία των επιτυχιών μας. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μας για τα δωρεάν προγνωστικά.

Σίγουρες προβλέψεις στοιχήματος

Όλοι εσείς που ψάχνετε σε σίγουρες προβλέψεις στοιχήματος έχετε φτάσει στην  πηγη, έχετε βρει τον προορισμό σας. Στην ιστοσελίδα μας καθημερινά αναρτούμε τις πιο σίγουρες προβλέψεις στοιχήματος που θα βρείτε στο Ελληνικό διαδίκτυο. Τόσο για τους συνδρομητές μας οι οποίοι πληρώνουν τη μηνιαία συνδρομή όσο και για τους επισκέπτες στα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος. Ας επανέλθουμε στην προϊστορία των δωρεάν προγνωστικών για το στοίχημα. Πατώντας στη σελίδα της προϊστορίας οι επιτυχημένες προβλέψεις έχουν δίπλα ένα πράσινο tic Ενώ οι αποτυχημένες προβλέψεις έχουν ένα κόκκινο Χ. Όπως θα δείτε οι επιτυχημένες προβλέψεις είναι πολύ περισσότερες από τις αποτυχημένες προβλέψεις. Κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει ότι όποιος ακολουθεί τα προγνωστικά μας θα βγαίνει κερδισμένος. Δηλαδή θα λαμβάνει ως κέρδος πολύ περισσότερα πόσα ξόδεψε κατά το ποντάρισμα.

Αυτό ακριβώς εννοούμε όταν μιλάμε για σίγουρες προβλέψεις στοιχήματος. Και εδώ ακριβώς οφείλουμε να διαφοροποιηθούμε από όλους εκείνους που όταν λένε σίγουρες προβλέψεις στοιχήματος εννοούν στημένα παιχνίδια. Μακριά από μας κάθε υπόνοια ότι κατέχουμε τέτοιου είδους πληροφορίες. Ούτε γνωρίζουμε ούτε θα λέγαμε ποτέ ότι γνωρίζουμε πληροφορίες σχετικά με αποτελέσματα αγώνων. Εμείς τρέχουμε την πρόβλεψή μας όπως ακριβώς όλοι οι παίκτες του στοιχήματος. Και όταν μιλάμε για σίγουρες προβλέψεις στοιχήματος αναφερόμαστε αποκλειστικά και μόνο στη στατιστική των επιτυχημένων προβλέψεών μας. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις σίγουρες προβλέψεις στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος από παίκτες

Για να είμαστε πιο ακριβείς και για να μην υπάρχει καμία σύγχυση πάνω στις προβλέψεις στοιχήματος αρκεί να πούμε ότι μιλάμε για προβλέψεις στοιχήματος από παίκτες. Εμείς οι ίδιοι θεωρούμε τον εαυτό μας παίκτη του στοιχήματος και τίποτε περισσότερο. Είμαστε όμως πάρα πολύ έμπειροι παίκτες και σας στέλνουμε πολύ συχνά στο ταμείο στο στοίχημα. Η εμπειρία οφείλεται στο μεράκι και στη δουλειά που έχουμε ρίξει πάνω στα προγνωστικά ποδοσφαίρου εδώ και 18 χρόνια. Αυτή η εμπειρία είναι που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Εδώ και 18 χρόνια γουστάρουμε να τα παίρνουμε από τις εταιρίες στοιχήματος και να τα δίνουμε στον απλό παίκτη. Είμαστε κάτι σαν τον ρομπέν των δασών του στοιχήματος. Μας αρέσει πολύ να φέρνουν σε δύσκολη θέση τις εταιρείες του στοιχήματος με τα προγνωστικά μας. Αυτό που καταφέρνουμε και επιτυγχάνουμε είναι να δημιουργούμε κέρδος για τον άλλον παίκτη περνώντας από τα κέρδη των πολύ μεγάλων εταιρειών του στοιχήματος. Οι «φίλτατοι» bookies πονάνε όταν πληρώνουν πολλά χρήματα στους συνδρομητές μας. Πραγματικά είμαστε και εμείς παίκτες του στοιχήματος.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε αποκλειστικά και μόνο προγνωστικά στοιχήματος από παίκτες. Αλλά μιλάμε για παίκτες δυνατούς με πολύ δυνατό ιστορικό εξαιρετικά επιτυχημένων προβλέψεων. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι μεγάλες εταιρείες του στοιχήματος θα θέλανε πολύ να σταματήσουμε να κάνουμε προβλέψεις. Όμως δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε προγνωστικά στοιχήματος από παίκτες για όλους τους άλλους παίκτες. Νιώθουμε πολύ μεγάλη χαρά όταν συνδρομητές μας αποκομίζουν μεγάλα κέρδη. Άλλωστε για αυτή τη χαρά ζούμε. Αυτή η χαρά είναι που μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερη δύναμη και ακόμα περισσότερο πάθος. Ενδεχομένως ο αναγνώστης αυτή τη στιγμή να διαπιστώνει μία συναισθηματική φόρτιση την ώρα που μιλάμε για προγνωστικά στοιχήματος από παίκτες. Η ίδια συναισθηματική φόρτιση όμως υπάρχει καθόλη τη διάρκεια της εργασίας μας. Και αυτά τα έντονα συναισθήματα είναι που μας κρατάνε ζωντανούς για να επιτυγχάνουμε τόσο καλές προβλέψεις και τόσο δυνατά χτυπήματα στις μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα προγνωστικά στοιχήματος από παίκτες.

Προσοχή στα στημένα στο στοίχημα

Είναι σημαντικό να μπορεί ο παίκτης του στοιχήματος να αναγνωρίσει πότε έχει να κάνει με πραγματικά προγνωστικά και πότε έχει να κάνει με στημένα παιχνίδια. Απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή στα στημένα στο στοίχημα. Είναι πολύ εύκολο να μπλέξει κανείς με τους αετονύχηδες και να χάσει χρήματα. Εμείς σε καμία περίπτωση ποτέ δεν έχουμε σχέση με στημένα ούτε πρόκειται να ισχυριστούμε ότι έχουμε οποιαδήποτε πληροφορία αλλά και οποιαδήποτε σχέση με στημένα παιχνίδια στο στοίχημα. Συνεχώς επαναλαμβάνουμε σε όλους τους τόνους ότι μιλάμε για απλές προβλέψεις στοιχήματος. Εμείς κάνουμε μόνο προγνωστικά ποδοσφαίρου ως απλοί παίκτες. Στο διαδίκτυο όμως υπάρχουν πάρα πολλές παγίδες με στημένα στο στοίχημα. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ώστε να έχετε την πρέπουσα προσοχή στα στημένα στο στοίχημα.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Κλείνοντας να ξεκαθαρίσουμε ότι όλες μας οι προβλέψεις αναφέρονται σε προγνωστικά ποδοσφαίρου. Μιλάμε μόνο για προγνωστικά ποδοσφαίρου και για τίποτε άλλο. Ο λόγος είναι διότι έτσι μας αρέσει. Άλλωστε όλη η προσπάθεια και όλη η δράση που γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα μας οφείλεται σε προσωπικό κόπο και σε προσωπικές ενέργειες και σε προσωπικό κέφι. Μόνο προγνωστικά ποδοσφαίρου γουστάρουμε και μόνο αυτό κάνουμε κέφι. Είναι γνωστό βέβαια ότι όταν κάποιος αγαπάει πολύ μία δραστηριότητα αποδίδει και πάρα πολύ καλά. Αυτό το έχουμε επιτύχει και τα τελευταία 18 χρόνια οι συνεργάτες μας ξέρουνε πόσο καταπληκτικές απόδοσης έχουμε πετύχει και πόσο αξιόπιστα είναι τα προγνωστικά ποδοσφαίρου που δίνουμε. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

 


     
Copyright © 2000-2019, KASTELLIOTIS.NET 19 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! - All Rights Reserved.
Το Kastelliotis.net υποστηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεπτείτε το GamCare και το Gamble Aware.